ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ερασιτέχνης

Η ομάδα του πόλο πήρε σύσσωμη κάρτες «PAO for All» (Pic)

Την κάρτα «PAO for ALL» απέκτησαν όλα τα μέλη της ομάδας πόλο του Παναθηναϊκού, δείχνοντας έτσι την αγάπη τους και την στήριξή τους προς το «τριφύλλι».

Η ομάδα του πόλο πήρε σύσσωμη κάρτες «PAO for All» (Pic)

Η ομάδα πόλο του «τριφυλλιού» έγινε το πρώτο ομαδικό τμήμα που πήρε μαζικά κάρτες «PAO for ALL» δείχνοντας την αγάπη και τη στήριξη στον Σύλλογο.

Οι αθλητές του Παναθηναϊκού, έπειτα από την πρωτοβουλία του τιμ μάνατζερ Λουκά Λύκαρη, εντάχθηκαν στην «πράσινη» οικογένεια και με φίλαθλο τρόπο πέραν της αθλητικής τους ιδιότητας.

Δικαίωμα απόκτησης της κάρτας PAO FOR ALL έχουν όλοι αθλητές και οι αθλήτριες του Συλλόγου καθώς και όσοι έχουν μισθολογική σχέση με τον Παναθηναϊκό Α.Ο.

Παναθηναϊκός: Κυριάρχησε και πήρε προβάδισμα πρόκρισης!
Παναθηναϊκός: Κυριάρχησε και πήρε προβάδισμα πρόκρισης! 1.042 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με την έκδοση της συγκεκριμένης κάρτας, πατήστε στο λινκ.

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.

loading...