ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Μπάσκετ

Παναθηναϊκός: Οδηγός η άμυνα – Τι άλλαξαν οι «πράσινοι» στο Περιστέρι

Ο Παναθηναϊκός πέρασε νικηφόρα από το Περιστέρι, με την άμυνά του να είναι το «κλειδί» που έδωσε τη νίκη.

Παναθηναϊκός: Οδηγός η άμυνα - Τι άλλαξαν οι «πράσινοι» στο Περιστέρι

Ο Παναθηναϊκός προβλημάτισε στο Περιστέρι, αλλά όταν έσφιξε η άμυνα, οι «πράσινοι» μπόρεσαν να κάμψουν την αντίσταση των παικτών του Σωτήρη Μανωλόπουλου.

Το Περιστέρι με το τζάμπολ στο ματς με τον Παναθηναϊκό, έδειξε ενθουσιασμό και με τους 29 πόντους που πέτυχε στο πρώτο δεκάλεπτο, έδειξε στους παίκτες του Δημήτρη Πρίφτη πως δεν θα έχουν εύκολο βράδυ. Ο τεχνικός του Παναθηναϊκού, έκανε έντονη παρέμβαση από τον πάγκο για να βοηθήσει την ομάδα του, έσφιξε την άμυνα του σε όλο το μέγεθος του παρκέ και μπόρεσε να γυρίσει την κατάσταση στην πλευρά των «πρασίνων».

Είναι χαρακτηριστικό πως επέτρεψε στο Περιστέρι μετά το πρώτο δεκάλεπτο να σκοράρει 33 πόντους, την ώρα που η ομάδα του Σωτήρη Μανωλόπουλου είχε βάλει 29 στο πρώτο δεκάλεπτο. Ο Παναθηναϊκός είναι ομάδα που βρίσκεται ακόμα σε στάδιο μάθησης, ωστόσο η εικόνα των τριών δεκαλέπτων στην αναμέτρηση με την ομάδα των δυτικών προαστίων, έδειξε σαφέστατα μια κατεύθυνση και το πως θα πρέπει να αντιμετωπίζει όλα τα ματς η ομάδα.

«Κρούση» της Μακάμπι στη Euroleague για τα ματς του Βελιγραδίου – Τι ζητούν οι Ισραηλινοί!
«Κρούση» της Μακάμπι στη Euroleague για τα ματς του Βελιγραδίου – Τι ζητούν οι Ισραηλινοί! 18.904 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.