ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ερασιτέχνης

Μαχητικός ο Βουρδάνος στο Παγκόσμιο Βετεράνων

Πολύ καλή παρουσία είχε ο παλαιστής του Παναθηναϊκού Κώστας Βουρδάνος στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Βετράνων πάλης που πραγματοποιήθηκε στο Λουτράκι.

Μαχητικός ο Βουρδάνος στο Παγκόσμιο Βετεράνων

Ο Κώστας Βουρδάνος που είναι στο προπονητικό τιμ της πάλης του «τριφυλλιού» αγωνίστηκε και πάλι προκειμένου να παλέψει για το καλύτερο δυνατό για τον Παναθηναϊκό. Ο Βουρδάνος αγωνίστηκε στην κατηγορία των 100 κιλών καταλαμβάνοντας τελικά την 7η θέση.

Στην πρώτη ελληνική συμμετοχή, στον προκριματικό των 100 κιλών της ελληνορωμαϊκής, ο Κώστας Βουρδάνος ηττήθηκε στις λεπτομέρειες από τον Ούγγρο Ζολτ Ντάικα. Αν και ο αγώνας έληξε 1-1, ο Μαγυάρος αναδείχθηκε νικητής καθώς είχε πάρει τελευταίος σημείο, σε έναν αγώνα που κρίθηκε από τις ποινές.

Εν συνεχεία νίκησε στα ρεπεσάζ με 4-0 τον Τούρκο Ισμαήλ Βαρόλ και λύγισε στις λεπτομέρειες κόντρα στον Ρώσο Βλάντιμιρ Πσενίτσνι για την πρόκριση στον αγώνα για το χάλκινο μετάλλιο.

“Έλιωσε” τον Ολυμπιακό στο καμίνι της Λεωφόρου!
“Έλιωσε” τον Ολυμπιακό στο καμίνι της Λεωφόρου! 1.185 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Σε δήλωση του ο Βουρδάνος ανέφερε: «Το μισό μιας νίκης είναι η επιλογή του πεδίου μάχης. Το άλλο μισό είναι η επιλογή της κατάλληλης στιγμής. Ευχαριστώ όσους στάθηκαν δίπλα μου σε αυτούς τους αγώνες αλλά θέλω να ευχαριστήσω κ όσους ήταν απέναντι μου. Ευχαριστώ από καρδιάς την «Watch Lab kifisias».

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.