ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Panathinaikos Stars

Blog – Μαρτσάκης: «Ευχαριστώ όλο τον κόσμο που βρίσκεται δίπλα στα τμήματα ΑμεΑ»

Ο Χρήστος Μαρτσάκης μέσα από το blog του στο Panathinaikos24.gr σας παρουσιάζει τα τμήματα ΑμεΑ του Παναθηναϊκού και στέλνει το δικό του μήνυμα για την ομάδα μπάσκετ με αμαξίδιο.

Blog - Μαρτσάκης: «Ευχαριστώ όλο τον κόσμο που βρίσκεται δίπλα στα τμήματα ΑμεΑ»

«Καλησπέρα φίλοι μου, σήμερα θα ήθελα να σας μιλήσω για την αίθουσα «Κώστας Μπάτραλης» που βρίσκεται στην θύρα 12 στο γήπεδο της Λεωφόρου Αλεξάνδρας. Στον χώρο αυτό καταφέραμε να στεγάσουμε, μετά από πολλή δουλειά, την οικογένεια του Παναθηναϊκού ΑμεΑ η οποία περιλαμβάνει 15 αθλήματα (σκοποβολή, ξιφασκία, πινγκ πονγκ, μπότσια, σκάκι τυφλών, μπάντμιντον, τένις, κολύμβηση, τοξοβολία, παρακανόε, στίβος, ποδηλασία, άρση βαρών, χορός, ποδόσφαιρο).

Στην αίθουσα βρίσκονται τα γραφεία του Παναθηναϊκού ΑμεΑ καθώς και χώρος φυσικοθεραπευτηρίου, γυμναστήριο και οι χώροι προπόνησης για τους αθλητές της ξιφασκίας, του πινγκ πονγκ, του μπάντμιντον, του μπότσια και του σκάκι τυφλών ενώ ο χώρος προπόνησης για την άρση βαρών, την σκοποβολή και τοξοβολία βρίσκεται επίσης στο γήπεδο της Λεωφόρου Αλεξάνδρας. Η προσβασιμότητα για τους αθλητές μας έχει εξασφαλιστεί καθώς διατίθεται αναβατόριο στην αίθουσα «Κώστας Μπάτραλης» αλλά και στο δεύτερο χώρο προπόνησης.

Το όνομα της αίθουσας της Θήρας 12 δόθηκε προς τιμήν του φίλου και αδερφού μας Κώστα από την Πάτρα που έφυγε πριν από λίγο καιρό από κοντά μας και ήταν ενεργό μέλος του Παναθηναϊκού μας.

Στο σημείο αυτό θα ήθελα να ευχαριστήσω όλο τον κόσμο του Παναθηναϊκού που είναι δίπλα μας και ιδιαίτερα όλους αυτούς που βοήθησαν στην πραγματοποίηση του έργου αυτού. Ευχή μας είναι να συνεχίσουμε να χαίρουμε της στήριξης σας και μαζί να μπορέσουμε να αναδείξουμε τον αθλητισμό ΑμεΑ στην χώρα μας.

Τέλος θα ήθελα να αναφερθώ και στο τμήμα μπάσκετ με αμαξίδιο που για ακόμα μια χρόνια θέτει υψηλούς στόχους δημιουργώντας μια πολύ δυνατή ομάδα με την προσθήκη δυο ξένων παικτών, τον ήδη γνωστό μας Νέλσον και τον Αμερικανό Ζακ Μπλερ καθώς και την Μαρία Μιχαλοπούλου από το Μαρούσι.

Πιστεύω πως θα δείτε και φέτος πολύ όμορφα πράγματα από την ομάδα που ήδη έχετε αγαπήσει τόσο. Οι αγωνιστικές μας υποχρεώσεις ξεκινούν 6 Νοεμβρίου στο κλειστό γήπεδο του Μετς με αντίπαλο την ομάδα του Ηρακλείου.

Με εκτίμηση, Χρήστος Μαρτσάκης».

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ