ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ποδόσφαιρο

Παναθηναϊκός: Επιστροφή για Μακέντα – Το πλάνο για τον Ιταλό

Σε κανονικό πρόγραμμα προπονήσεων επέστρεψε ο Φεντερίκο Μακέντα.

Παναθηναϊκός: Επιστροφή για Μακέντα - Το πλάνο για τον Ιταλό

Στροφή στο παιχνίδι με τον Ατρόμητο για το Κύπελλο Ελλάδας, την ερχόμενη Τετάρτη, από σήμερα για τον Παναθηναϊκό. Οι πράσινοι έχουν μπροστά τους έναν… τελικό, αφού το ματς είναι νοκ άουτ και θέλουν πάση θυσία τη νίκη στο Περιστέρι για να πάρουν την πρόκριση στην επόμενη φάση.

Στη σημερινή προπόνηση, το ευχάριστο νέο έχει να κάνει με τον Φεντερίκο Μακέντα, ο οποίος επέστρεψε σε φουλ ρυθμούς, αλλα σε πρόγραμμα που ήταν χαλαρό.

Το πλάνο για τον Ιταλό είναι να μπει από αύριο στην προπόνηση που θα είναι πιο έντονη. Η περίπτωσή του θα αξιολογηθεί σε μια διάρκεια προπονήσεων. Το θετικό είναι ότι ο παίκτης πονάει λιγότερο σε σχέση με τις προηγούμενες ημέρες που έκανε θεραπεία.

Το μαρς – πέναλτι που δεν έδωσε ο Γάλλος διαιτητής υπέρ του Παναθηναϊκού (vid)
Το μαρς – πέναλτι που δεν έδωσε ο Γάλλος διαιτητής υπέρ του Παναθηναϊκού (vid) 6.192 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Το πρόγραμμα περιελάμβανε προθέρμανση, rondo και εξάσκηση στις στατικές φάσεις. Ατομικό πρόγραμμα ακολούθησαν οι Κουρμπέλης, Μπεκ.

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.