ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ποδόσφαιρο

Παναθηναϊκός: Rotation από Γιοβάνοβιτς στο Περιστέρι

Αλλαγές στην αρχική ενδεκάδα για το ματς κυπέλλου κόντρα στον Ατρόμητο, σκέπτεται να κάνει ο Ιβάν Γιοβάνοβιτς.

Παναθηναϊκός: Rotation από Γιοβάνοβιτς στο Περιστέρι

Ολοκληρώνεται σήμερα η μίνι προετοιμασία του Παναθηναϊκού για το knock – out ματς του Περιστερίου κόντρα στον Ατρόμητο την Τετάρτη 27/10.

Ο Σέρβος τεχνικός έχει στο μυαλό του να φρεσκάρει την αρχική ενδεκάδα των «πρασίνων» που θα παραταχθεί στο ματς, με τους Διούδη, Κώτσιρα και Βέλεθ να θέτουν σοβαρή υποψηφιότητα.

Ο λόγος που θέλει να προχωρήσει σε αλλαγές είναι τα συνεχόμενα ματς που έχουν στα πόδια τους ορισμένοι ποδοσφαιριστές, ωστόσο επειδή η σημασία του ματς είναι κομβική για τον Παναθηναϊκό, θα πρέπει η ομάδα να είναι φρέσκια.

Για αυτό διήρκησε… 25 λεπτά η ανάπαυλα στο Άρης-ΑΕΚ
Για αυτό διήρκησε… 25 λεπτά η ανάπαυλα στο Άρης-ΑΕΚ 3.248 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Έτσι είναι πολύ πιθανό, η βασική ενδεκάδα να είναι η εξής: Διούδης κάτω από τα δοκάρια. Τετράδα στην άμυνα οι Χουάνκαρ, Βέλεθ, Πούγγουρας, Κώτσιρας. Μπροστά στα χαφ να παίξουν οι Ρούμπεν και Αλεξανδρόπουλος, ενώ στις πτέρυγες θα βρίσκονται οι Βιτάλ και Ιωαννίδης αν προτιμηθεί στη θέση του Χατζηγιοβάνη. Πίσω από τον επιθετικό υπάρχει πιθανότητα να βρεθεί ο Παλάσιος ή ο Βιγιαφάνιες, με μοναδικό προωθημένο τον Καρλίτος.

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.