ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Επικαιρότητα

Εύα Διβάρη: Έφυγε από τη ζωή η ζωγράφος – Πότε θα γίνει η κηδεία

H ζωγράφος Εύα Διβάρη πέθανε, έπειτα από ατύχημα που είχε στο σπίτι της

Εύα Διβάρη: Έφυγε από τη ζωή η ζωγράφος – Πότε θα γίνει η κηδεία | panathinaikos24.gr

H ζωγράφος Εύα Διβάρη πέθανε, έπειτα από ατύχημα που είχε στο σπίτι της

Κλείδωσε: Πότε ανακοινώνεται το lockdown μετά τη δραματική κατάσταση στα νοσοκομεία
Κλείδωσε: Πότε ανακοινώνεται το lockdown μετά τη δραματική κατάσταση στα νοσοκομεία 1.261.620 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Την τελευταία της πνοή, σε ηλικία 73 ετών, άφησε η ζωγράφος Εύα Διβάρη, έπειτα από ατύχημα που είχε στο σπίτι της. Τη δυσάρεστη είδηση γνωστοποίησε η οικογένειά της, μέσα από τα social media και ενημέρωσε πως η ταφή της θα πραγματοποιηθεί με πολιτική κηδεία σε ανοικτό χώρο την Τετάρτη 27 Οκτωβρίου, στις 12:30, στο Νεκροταφείο Βύρωνα.

Η Εύα Μελά, μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό, έγραψε: «Δεν μπορώ να δεχτώ ότι έφυγε από τη ζωή η συνάδελφος, η πάντα παρούσα, Εύα Διβάρη. Πάντα γεμάτη με ζωή και στόχους, πάντα δημιουργική και γελαστή. Στη μνήμη της, δύο φωτογραφίες από την ΄Εκθεση “Άνθρωποι, Χρώμα και Σίδερο” που από το 2006 ως το 2015 γίνονταν κάθε χρόνο μέσα στην Ναυπηγοεπισκευαστική Ζώνη Περάματος, από την κίνηση εικαστικών καλλιτεχνών “Πέρα(σ)μα” και τα συνδικάτα της Ζώνης.

Στη μία, ανήμερα Πρωτομαγιά του 2006, εργάτες ξεκουράζονται μπροστά από το τεράστιο σε μήκος έργο της Εύας, που σε μαύρο φόντο δέσποζε στην υπαίθρια έκθεση στο Πέραμα. Στην άλλη, εργάτες μεταλλουργοί, στήνουν με την καθοδήγηση της Εύας την εικαστική της εγκατάσταση μέσα στο Ναυπηγείο του Παλαιούδη».

➡️ Γράψε το σχόλιο σου

Κάνε subscribe στo Newsletter του PANATHINAIKOS24

HIGHLIGHTS

READ MORE

close