ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Μπάσκετ

Νέα πειθαρχική δίωξη του Μπερτομέου σε Παναθηναϊκό και Γιαννακόπουλο!

Ο Τζόρντι Μπερτομέου άσκησε νέα πειθαρχική δίωξη τόσο στον Δημήτρη Γιαννακόπουλο όσο και στον Παναθηναϊκό.

Νέα πειθαρχική δίωξη του Μπερτομέου σε Παναθηναϊκό και Γιαννακόπουλο!

Με τον δικό του τρόπο θέλησε να… ευχηθεί ο Τζόρντι Μπερτομέου στον Δημήτρη Γιαννακόπουλο για την ονομαστική του εορτή. Ο για λίγο ακόμα καιρό CEO της Ευρωλίγκας κίνησε πειθαρχική διαδικασία εις βάρος του «τριφυλλιού» και του Γιαννακόπουλου για τις αναρτήσεις του «DPG7000» στο Instagram.

Με άλλα λόγια, οι νταμπλούχοι Ελλάδας πληρώνουν τα αντίποινα της αποχώρησης του Μπερτομέου, ο οποίος για άλλη μια φορά θέλησε να… φιμώσει τους «πράσινους», καθώς άσκησε πειθαρχική δίωξη και για μία ανάρτηση του Διευθυντή Επικοινωνίας της ΚΑΕ, Δημήτρη Κοντού.

Το περίεργο είναι ότι σε όλο αυτό ενέπλεξε και το τριφύλλι ενώ οι αναρτήσεις ήταν στα προσωπικά προφίλ.

«Κρούση» της Μακάμπι στη Euroleague για τα ματς του Βελιγραδίου – Τι ζητούν οι Ισραηλινοί!
«Κρούση» της Μακάμπι στη Euroleague για τα ματς του Βελιγραδίου – Τι ζητούν οι Ισραηλινοί! 19.200 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Με τον τρόπο αυτό ο Μπερτομέου δείχνει την εμπάθεια του προς το τριφύλλι, μιας και ήταν που πρωτοστάτησε για την αποπομπή του, η οποία αναμένεται να γίνει το καλοκαίρι.

Απέναντι σε έναν ιστορικό σύλλογο που έχει προσφέρει τόσες στιγμές αλλά και κέρδη στην Ευρωλίγκα που ο ίδιος διοικεί από την αρχή.

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.