ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Μπάσκετ

Δύσκολη μάχη κόντρα στην Εφές

Ο Παναθηναϊκός υποδέχεται στον ΟΑΚΑ την Εφές (21:00, Novasports Prime, LIVE: Panathinaikos24.gr) και θέλει να επιστρέψει στις νίκες στη δεύτερη... διαβολοβδομάδα της σεζόν.

Δύσκολη μάχη κόντρα στην Εφές

Την πρώτη του αναμέτρηση από τις δύο που θα δώσει αυτή την εβδομάδα στο ΟΑΚΑ δίνει ο Παναθηναϊκός σήμερα. Οι πράσινοι υποδέχονται «πληγωμένοι» της Εφές.

Μία ματιά στην βαθμολογία είναι αρκετή για να δείξει το κίνητρο και την διάθεση του Παναθηναϊκού και την Εφές ενόψει του αποψινού αγώνα (21:00, Novasports Prime) στο ΟΑΚΑ. Τόσο το «τριφύλλι» όσο και η ομάδα του Εργκίν Αταμάν βρίσκονται στο 1-4 μετά τις πέντε πρώτες αγωνιστικές της Regular Season και είναι προφανώς ότι και οι δύο ψάχνουν άμεσα αντίδραση και νίκες.

Βέβαια, τα προβλήματα αποτελούν εμπόδιο: Οι έξι φορές πρωταθλητές Ευρώπης θα περιμένουν μέχρι την τελευταία στιγμή τους Ιωάννη Παπαπέτρου και Οκάρο Ουάιτ, που αντιμετωπίζουν προβλήματα τραυματισμών και είναι εξαιρετικά αμφίβολοι, ενώ η Εφές ενδέχεται να παραταχθεί στο ΟΑΚΑ χωρίς τους Βασίλιε Μίσιτς, Μπράιαντ Ντάνστον, Τζέιμς Άντερσον, Κρούνοσλαβ Σιμόν και Ντόγκους Μπαλμπάι.

Εξωπραγματική πρόταση σε Λάρκιν: Τρία εκατομμύρια ετησίως
Εξωπραγματική πρόταση σε Λάρκιν: Τρία εκατομμύρια ετησίως 50.283 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Διαιτητές του αγώνα θα είναι οι Όλεγκς Λάτισεβς, Μπένχαμιν Χιμένεθ και Λούκα Καρντούμ, ενώ το αναλυτικό πρόγραμμα της ημέρας έχει ως εξής:

19:00 Ούνικς – Μπασκόνια 20:00 Ζενίτ – Ρεάλ 21:00 Βιλερμπάν – ΤΣΣΚΑ 21:00 Παναθηναϊκός – Εφές

Η βαθμολογία:

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.