ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Μπάσκετ

Παπαλουκάς: Η τρομερή συνομιλία με τον Παύλο Γιαννακόπουλο (vid)

Ο Θοδωρής Παπαλουκάς αναφέρθηκε σε μια συνομιλία που είχε με τον Παύλο Γιαννακόπουλο.

Παπαλουκάς: Η τρομερή συνομιλία με τον Παύλο Γιαννακόπουλο (vid)

Ο παλαίμαχος γκαρντ μίλησε στην εκπομπή της ΕΡΤ «Αυτός και ο άλλος» και μεταξύ άλλων αναφέρθηκε στον Παναθηναϊκό, καθώς και στις επαφές που είχε κάποτε με τον αείμνηστο Παύλο Γιαννακόπουλο.

«Για μένα ήταν η σωστή απόφαση. Με είχαν πάρει τηλέφωνο από τον Παναθηναϊκό και τους είπα ότι δεν χρειάζεται να μπούμε σε διαδικασία δημοπρασίας. Εγώ είχα όνειρο από μικρό παιδί να παίξω στον Ολυμπιακό και στην Εθνική ομάδα», είπε αρχικά ο Παπαλουκάς για την συνομιλία του με τον αείμνηστο Παύλο Γιαννακόπουλο, ο οποίος απάντησε:

«Αγόρι μου δεν μου το έχει ξαναπεί κανένας αυτό. Το εκτιμώ και να ξέρεις ότι η πόρτα του Παναθηναϊκού θα είναι πάντα ανοιχτή».

Ισπανικά ΜΜΕ: «Στον Παναθηναϊκό ο Χεζόνια!»
Ισπανικά ΜΜΕ: «Στον Παναθηναϊκό ο Χεζόνια!» 48.735 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Στη συνέχεια ο Παπαλουκάς σημείωσε: «Του είπα ότι θα πάω στον Ολυμπιακό. Δεν μπήκα στην διαδικασία για τα χρήματα. Εγώ νόμιζα ότι ήταν φάρσα όταν με πήρε ο Παύλος Γιαννακόπουλος. Το έκλεισα! Ήμουν και μικρός τότε… Προς τιμήν του ο άνθρωπος, το κατάλαβε, το αποδέχτηκε. Αυτοί οι άνθρωποι έχουν ένα άλλο επίπεδο ευφυίας».

Ο πρόεδρος του Παναθηναϊκού μού είπε "Αγόρι μου δεν μας το έχει πει ξανά κανένας αυτό και να ξέρεις η πόρτα του Παναθηναϊκού είναι πάντα ανοιχτή". Όταν με κάλεσε το έκλεισα γιατί νόμιζα ότι ήταν φάρσα, θα έπαιρνε ο Παύλος Γιαννακόπουλος εμένα; » Ο MVP της Ευρωλίγκας το 2007 μίλησε για την πρόταση που είχε από τον Παναθηναϊκό και την απόρριψή της επειδή ήθελε να αγωνιστεί με τον Ολυμπιακό που ήταν και το όνειρό του από παιδί. Μάλιστα, δήλωσε πως κάποιοι μέσα από την ομάδα των Πειραιωτών ήθελαν να τον αναγκάσουν να φύγει. « Όταν ξαφνικά πήγα στη Ρωσία με τον Νίκο Χατζηβρέττα και πηδήξαμε μια μάντρα για να μπούμε σπίτι μας γιατί δεν ξέραμε ότι η πόρτα είναι από την άλλη πλευρά και μας την πέσανε...» Επίσης, μιλάει για την μεταγραφή του στην ΤΣΣΚΑ Μόσχας, δηλώνοντας πως η "Αρκούδα" τον αγόρασε γιατί ήθελε να κάνει παρέα στον Χατζηβρέττα!">

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.

loading...