ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ποδόσφαιρο

Παναθηναϊκός: Αθωώθηκε το «τριφύλλι» – Κανονικά με κόσμο τα ματς με ΟΦΗ και ΠΑΟΚ

Με τον κόσμο στο πλευρό του θ αγωνιστεί κανονικά ο Παναθηναϊκός στα ματς με ΟΦΗ και ΠΑΟΚ μετά την εκδίκαση της έφεσης που αθωώνει το «τριφύλλι».

Παναθηναϊκός: Αθωώθηκε το «τριφύλλι» - Κανονικά με κόσμο τα ματς με ΟΦΗ και ΠΑΟΚ

Εκδικάστηκε η έφεση για την τιμωρία των δύο αγωνιστικών που είχε επιβληθεί στον Παναθηναϊκό για το επεισόδιο κατά την διάρκεια της αναμέτρησης με τον Ιωνικό στο «Απ. Νικολαΐδης».

Η ποινή των δύο αγωνιστικών και το χρηματικό πρόστιμο που είχε επιβληθεί στον Παναθηναϊκό από τα αρμόδια πειθαρχικά όργανα, κατέπεσε και ο Παναθηναϊκός θα έχει κανονικά τον κόσμο στο πλευρό του στα ματς με ΟΦΗ την ερχόμενη Κυριακή, αλλά και στο ντέρμπι που ακολουθεί κόντρα στον ΠΑΟΚ.

Η πλευρά του Παναθηναϊκού υποστήριξε ότι τα επεισόδια δεν έγιναν στον εν γένει χώρο του γηπέδου, άρα δε φέρουν ευθύνη. Παράλληλα, και αναφορικά με το βίντεο της αστυνομίας που δείχνει τα επεισόδια και ελήφθη υπ’ όψιν από τον αθλητικό δικαστή, υποστήριξαν ότι αφενός αρχικά δεν ήταν στον κατηγορητήριο, άρα δεν πρέπει να ληφθεί υπόψη. Επιπρόσθετα, σημείωσαν ότι τα επεισόδια αυτά, δεν έλαβαν χώρα στο συγκεκριμένο ματς, καθώς το βίντεο αναγράφει ημερομηνία Σεπτεμβρίου.

Για αυτό διήρκησε… 25 λεπτά η ανάπαυλα στο Άρης-ΑΕΚ
Για αυτό διήρκησε… 25 λεπτά η ανάπαυλα στο Άρης-ΑΕΚ 3.335 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.