ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ποδόσφαιρο

Παναθηναϊκός: Αθωώθηκε το «τριφύλλι» – Κανονικά με κόσμο τα ματς με ΟΦΗ και ΠΑΟΚ

Με τον κόσμο στο πλευρό του θ αγωνιστεί κανονικά ο Παναθηναϊκός στα ματς με ΟΦΗ και ΠΑΟΚ μετά την εκδίκαση της έφεσης που αθωώνει το «τριφύλλι».

Παναθηναϊκός: Αθωώθηκε το «τριφύλλι» – Κανονικά με κόσμο τα ματς με ΟΦΗ και ΠΑΟΚ | panathinaikos24.gr

Εκδικάστηκε η έφεση για την τιμωρία των δύο αγωνιστικών που είχε επιβληθεί στον Παναθηναϊκό για το επεισόδιο κατά την διάρκεια της αναμέτρησης με τον Ιωνικό στο «Απ. Νικολαΐδης».

Νικολογιάννης: «Ο Γκάμαρης ήρθε με σκοπό στη Λεωφόρο αλλά δεν τα κατάφερε»
Νικολογιάννης: «Ο Γκάμαρης ήρθε με σκοπό στη Λεωφόρο αλλά δεν τα κατάφερε» 3.720 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Η ποινή των δύο αγωνιστικών και το χρηματικό πρόστιμο που είχε επιβληθεί στον Παναθηναϊκό από τα αρμόδια πειθαρχικά όργανα, κατέπεσε και ο Παναθηναϊκός θα έχει κανονικά τον κόσμο στο πλευρό του στα ματς με ΟΦΗ την ερχόμενη Κυριακή, αλλά και στο ντέρμπι που ακολουθεί κόντρα στον ΠΑΟΚ.

Η πλευρά του Παναθηναϊκού υποστήριξε ότι τα επεισόδια δεν έγιναν στον εν γένει χώρο του γηπέδου, άρα δε φέρουν ευθύνη. Παράλληλα, και αναφορικά με το βίντεο της αστυνομίας που δείχνει τα επεισόδια και ελήφθη υπ’ όψιν από τον αθλητικό δικαστή, υποστήριξαν ότι αφενός αρχικά δεν ήταν στον κατηγορητήριο, άρα δεν πρέπει να ληφθεί υπόψη. Επιπρόσθετα, σημείωσαν ότι τα επεισόδια αυτά, δεν έλαβαν χώρα στο συγκεκριμένο ματς, καθώς το βίντεο αναγράφει ημερομηνία Σεπτεμβρίου.

➡️ Γράψε το σχόλιο σου

Κάνε subscribe στo Newsletter του PANATHINAIKOS24

HIGHLIGHTS

READ MORE

close