ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ποδόσφαιρο

Γιοβάνοβιτς: «Σημαντική η πρόκριση – Παίξαμε σωστά και δίκαια κερδίσαμε» (Vid)

Σύμφωνα με τα δικά του θέλω, αλλά μπορεί ακόμα να βελτιωθεί, έπαιξε ο Παναθηναϊκός όπως τόνισε ο Ιβάν Γιοβάνοβιτς μετά τη λήξη της αναμέτρησης στο Περιστέρι.

Γιοβάνοβιτς: «Σημαντική η πρόκριση - Παίξαμε σωστά και δίκαια κερδίσαμε» (Vid)

Ο Παναθηναϊκός πήρε τη νίκη και παράλληλα τη σημαντική πρόκριση για την επόμενη φάση του Κυπέλλου Ελλάδας και ο Ιβάν Γιοβάνοβιτς επεσήμανε τη σημασία του αποτελέσματος, αλλά και τα κέρδη από τη συνολική εικόνα του «τριφυλλιού».

Ο Σέρβος τεχνικός αμέσως μετά τη λήξη του αγώνα, ανέφερε πως η ομάδα χρήζει βελτίωσης σε πολλούς τομείς, ωστόσο το αποτέλεσμα αυτό ήταν ιδιαίτερα σημαντικό.

Αναλυτικά όσα ανέφερε ο Σέρβος τεχνικός στην Cosmote TV:

«Σε ένα πολύ κρίσιμο ματς πήραμε τη νίκη απέναντι σε μια πολύ καλή ομάδα και είχε τεράστια σημασία η πρόκριση. Στο πρώτο μέρος καταφέραμε να ελέγξουμε το παιχνίδι και είχαμε την κυριαρχία αν και δε είχαμε πολλές φάσεις. Μετά το 1-0 μπορούσαμε να βάλουμε και άλλα γκολ, όμως παρά την πίεση αντέξαμε και δίκαια κερδίσαμε και προκριθήκαμε.

Τρελός, κακό παιδί, αλλά παικταράς: Ο killer- γκολτζής που ήταν ο μεγαλύτερος καημός του καπετάνιου
Τρελός, κακό παιδί, αλλά παικταράς: Ο killer- γκολτζής που ήταν ο μεγαλύτερος καημός του καπετάνιου 97.511 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Ήμασταν συνειδητοποιημένοι το πόσο σημαντικό ήταν το παιχνίδι, ψάχνουμε ακόμα την ταυτότητά μας, την προηγούμενη εβδομάδα απογοητεύσαμε αρκετούς και προχωράμε σε έναν θεσμό που θέλαμε. Σήμερα παίξαμε σωστά και συνειδητοποιημένα, όπως θέλαμε και πήραμε τη νίκη σε ένα δύσκολο παιχνίδι».

Τεράστιας σημασίας η σημερινή πρόκριση»">

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.