ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Μπάσκετ

Παναθηναϊκός από άλλον πλανήτη, ισοπέδωσε την Εφές με όργια Μέικον!

Ο Παναθηναϊκός ήταν διαστημικός στο ΟΑΚΑ, διέλυσε την Αναντολού Εφές με 95-69. Εκπληκτικό μπάσκετ σε άμυνα και επίθεση από τους πράσινους του Δημήτρη Πρίφτη. Φοβερά πράγματα από τον Μέικον με 34 πόντους και 9/12 τρίποντα. Στο 2-4 το πράσινο ρεκόρ στην Ευρωλίγκα.

Παναθηναϊκός από άλλον πλανήτη, ισοπέδωσε την Εφές με όργια Μέικον!

Ο Παναθηναϊκός ήταν διαστημικός στο ΟΑΚΑ, διέλυσε την Αναντολού Εφές με 95-69. Εκπληκτικό μπάσκετ σε άμυνα και επίθεση από τους πράσινους του Δημήτρη Πρίφτη. Φοβερά πράγματα από τον Μέικον με 34 πόντους και 9/12 τρίποντα. Στο 2-4 το πράσινο ρεκόρ στην Ευρωλίγκα.

Το ματς

Ο Παναθηναϊκός ήταν φουριόζος από την αρχή και πραγματοποίησε ένα εντυπωσιακό πρώτο ημίχρονο. Οι πράσινοι… τσάκιζαν κόκκαλα στην άμυνα, πετούσαν φωτιές στην επίθεση και έριξαν από νωρίς στα.. σχοινιά την Εφές Αναντολού.

Ο Μέικον είχε 21 πόντους στο πρώτο ημίχρονο κάνοντας… όργια στο παρκέ. Είχε 5/5 τρίποντα και 2/2 δίποντα και 2/2 βολές, ενώ ο Σαντ Ρος είχε 10 με 4 ριμπάουντ. Οι παίκτες του Δημήτρη Πρίφτη έπαιζαν στις πρώτες δυο περιόδους με το πόδι πατημένο στο γκάζι, η Εφές έδειχνε να τα έχει χαμένα και το σκορ του ημιχρόνου ήταν 52-35.

«Κρούση» της Μακάμπι στη Euroleague για τα ματς του Βελιγραδίου – Τι ζητούν οι Ισραηλινοί!
«Κρούση» της Μακάμπι στη Euroleague για τα ματς του Βελιγραδίου – Τι ζητούν οι Ισραηλινοί! 15.017 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Στο τρίτο δεκάλεπτο η εικόνα ήταν ίδια και ακόμα καλύτερη. Οι πράσινοι ήταν αγριεμένοι και οι παίκτες της Εφές είχαν σοκαριστεί. Ο Μέικον τα έβαζε από παντού, ο Παπαγιάννης μπήκε στην εξίσωση επιθετικά και αμυντικά ήταν εξαιρετικός μαζεύοντας ριμπάουντ και μοιράζοντας τάπες, ο Νέντοβιτς ανέβασε κι αυτός απόδοση και η διαφορά όλο και αυξανόταν. Ο Αταμάν αποβλήθηκε με δυο τεχνικές ποινές και το τριφύλλι συνεχώς ανέβαζε απόδοση και στις δυο μεριές του παρκέ. Οι παίκτρς έκαναν… πάρτι στον αγωνιστικό χώρο και οι οπαδοί στην κερκίδα. Το τρίτο δεκάλεπτο έληξε με το σκορ να είναι 78-55.

Και στο 4ο δεκάλεπτο η συνέχεια ήταν ανάλογη. Ο Παναθηναϊκός ήλεγχε τον ρυθμό της αναμέτρησης και διατηρούσε τη διαφορά σε υψηλά επίπεδα. Ο Μέικον σκόραρε το 9ο του τρίποντο σε 12 προσπάθειες (!) και έστελνε στα ουράνια τους οπαδούς που βρέθηκαν στο ΟΑΚΑ. Ο Αμερικανός έγραψε ιστορία, αφού έγινε ο πρώτος παίκτης που έβαλε τόσα τρίποντα σε ευρωπαϊκό ματς του τριφυλλιού.

Επί της ουσίας, τα λεπτά που απέμεναν ήταν διαδικαστικά. Ο Παναθηναϊκός πραγματοποίησε την καλύτερή του εμφάνιση σε άμυνα και επίθεση, ισοπέδωσε την Εφές στο ΟΑΚΑ και πήρε τη δεύτερη του νίκη στην Ευρωλίγκα φτάνοντας στο 2-4 στη διοργάνωση. Το τελικό σκορ της αναμέτρησης ήταν 95-69 μέσα σε αποθέωση από τον κόσμο στο ΟΑΚΑ.

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.