ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Μπάσκετ

Φερελ: “Δύναμή μας το ΟΑΚΑ”

Για τη νίκη επί της Αναντολού Εφές και το καυτό ΟΑΚΑ μίλησε ο Γιόγκι Φέρελ.

Φερελ:

Αναλυτικά όσα είπε ο Αμερικανός γκαρντ στην κάμερα της NOVA:

«Το πιο σημαντικό ήταν πως παίξαμε άμυνα. Αυτό ας δίνει ενέργεια να τρέξουμε στο ανοιχτό γήπεδο. Είχαμε ευκαιρία να κάνουξε kick out πάσες για ελεύθερα σουτ, σταματήσαμε πολλές επιθέσεις της Εφές».

Για τον κόσμο: «Ο κόσμος έδωσε πολλή ενέργεια. Είναι δύναμή μας το ΟΑΚΑ, ήρθαν πολλοί φίλαθλοι στο γήπεδο. Νομίζω ότι μπήκαν στο κεφάλι των αντιπάλων και τους επηρέασαν ψυχολογικό».

Για την συνέχεια: «Είμαστε ενθουσιασμένοι αλλά δεν μένουμε εδώ. Σκεφτόμαστε το επόμενο παιχνίδι. Πρέπει να δούμε τον αντίπαλό μας, να διαβάσουμε τα χαρακτηριστικά του, να μάθουμε το scouting report.

ΣΟΚ για Μακάμπι πριν το ΟΑΚΑ!
ΣΟΚ για Μακάμπι πριν το ΟΑΚΑ! 170.333 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Για την διαμονή του στην Ελλάδα και την μετάβασή του: «Περνάω τέλεια. Μου αρέσει το φαγητό εδώ. Μένω ακόμα σε ξενοδοχείο οπότε παραγγέλνω συνέχεια.

Οι συμπαίκτες μου με βοηθούν πολύ ώστε να μάθω το ευρωπαϊκό μπάσκετ και το στυλ του. Κάνουν πιο εύκολη την μετάβαση για εμένα».

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.