ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Blogs

Αυτό είναι Παναθηναϊκός ρε!

Ο Τάσος Νικολογιάννης γράφει για την καταπράσινη Τετάρτη, όπου ο Παναθηναϊκός πήρε τρεις νίκες.

Αυτό είναι Παναθηναϊκός ρε!

Επιτέλους μία ημέρα από το μεσημέρι και μετά γέλασε το χειλάκι μας. Ηταν μία καταπράσινη ημέρα σε όλα τα επίπεδα. Και στο ποδόσφαιρο και στο μπάσκετ ο κόσμος χάρηκε με αυτά που είδε και με αυτά που έμαθε.

Πετσόκομα πρώτο. Στην διάρκεια του αγώνα στο Περιστέρι μάθαμε, ότι η έφεση του Παναθηναϊκού έγινε δεκτή και η ομάδα θα έχει στο πλευρό της τον κόσμο της και κόντρα στον ΟΦΗ και κόντρα στον ΠΑΟΚ. Ηταν μία μεγάλη νίκη, μία μεγάλη ανατροπή που την πίστευαν εντός Παναθηναϊκού για αυτό και έκαναν την έφεση. Να διευκρινίσω για να μην γίνεται παρανόηση, ότι δεν έπαιξε κανένα ρόλο η ημερομηνία του βίντεο που πήγε στα χέρια του δικαστή, διότι το βίντεο τελικά δεν ελήφθη υπόψη. Βάση νόμου ο Παναθηναϊκός δεν μπορούσε να τιμωρηθεί για κάτι που δεν έχει κατηγορηθεί και το κατηγορητήριο έγραφε για γεγονότα εκτός γηπέδου, η στον περιβάλλοντα χώρο. Με το γράμμα του νόμου η απόφαση είναι σωστή, αλλά πιστέψτε με δεν ήταν εύκολο να ανατραπεί. Ηταν μία μεγάλη νίκη του Παναθηναϊκού, σε σημασία για μένα πιο μεγάλη και από την πρόκριση, που ήρθε λίγο αργότερα. Ο κόσμος να στηρίξει την ομάδα όπως το κάνει μέχρι τώρα και να προσέχει να μην γίνει το παραμικρό, για να είναι γεμάτη η Λεωφόρος μέχρι το τέλος. Η Λεωφόρος είναι η μεγάλη δύναμη αυτής της ομάδας και πρέπει να την προστατεύσουμε με όλες μας τις δυνάμεις.

Πετσόκομα δεύτερο: Στο Περιστέρι ο Παναθηναϊκός δεν έπρεπε να παίξει το ματς, έπρεπε να το πάρει. Αυτό έκανε. Πήγε το πήρε, προκρίθηκε. Ναι δεν έπαιξε καλά. Ποιος θα το θυμάται αυτό; Κανείς. Η πρόκριση ήταν υποχρέωση, έβαλε ένα γκολ με τον μόνιμο σκόρερ Καρλίτος από ασίστ του Χατζηγιοβάννη σε σέντρα του Χουάνκαρ και στη συνέχεια έκανε την διαχείρηση, που δεν έκανε στην Τρίπολη. Απέφυγε τα λάθη, που θα έδιναν ευκαιρίες στον Ατρόμητο, έδωσε και λίγο την μπάλα στον αντίπαλο και βρήκε ευκαιρίες στον χώρο, αλλά καμία από τις τέσσερις ευκαιρίες δεν έγινε γκολ. Το 0-1 δεν άλλαξε μέχρι το τέλος ο Παναθηναϊκός δεν κινδύνευσε, ο Γιοβάνοβιτς έβαλε και τρίτο στόπερ τον Πούγγουρα, κάτι που δεν το συνηθίζει και όλοι κατάλαβαν ότι τα εκτός έδρας παιχνίδια τα παίρνεις όταν δεν είσαι αφελής και είσαι κυνικός. Μακάρι αυτή να ήταν μία αρχή για διπλά και στο πρωτάθλημα, αλλά και χθες το ξεκίνημα δεν ήταν καλό και έγιναν λάθη που δεν πλήρωσε η ομάδα. Τώρα στροφή στο ματς με τον ΟΦΗ, η ομάδα με τον κόσμο στο πλευρό της πρέπει να κερδίσει.

Ο Παναθηναϊκός του Τερίμ μας τελείωσε
Ο Παναθηναϊκός του Τερίμ μας τελείωσε 2.008 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Πετσόκομα τρίτο: Ερχεται η πρωταθλήτρια Ευρώπης στο ΟΑΚΑ. Η Εφες έχασε όμως πριν αρχίσει το παιχνίδι. Μπήκε ένας αφηνιασμένος Παναθηναϊκός στο ΟΑΚΑ και με έναν εκπληκτικό Μέικον την έκανε την Εφες να φαίνεται ομάδα της σειράς. Στο ΟΑΚΑ είναι διαφορετικά με τον κόσμο, όπως και στην Λεωφόρο. Όλα τα σουτ έμπαιναν και το τελικό 95-69 δείχνει το τι έγινε.

Πετσόκομα όλη μέρα χθες και στα γήπεδα και στα δικαστήρια. Πετσόκομα και στον Ευαγγέλου που ήταν αισχρός στο Περιστέρι, άφησε τους παίκτες του Ατρομήτου να βαράνε στο ψαχνό τον Αλεξανδρόπουλο και τον Ρούμπεν χωρίς κάρτες και στο τέλος έδωσε φάουλ την βουτιά του Μπετινέλι που θύμισε Αλεξανδρή στην 20ετία του Ολυμπιακού. Ο Ευαγγέλου ήλπιζε να μπει το γκολ, αλλά δεν μπήκε. Και έμεινε με την όρεξη.

Αυτό είναι Παναθηναϊκός ρε, όλη μέρα πετσόκομα.

Τάσος Νικολογιάννης
Τάσος Νικολογιάννης Eχει περάσει σχεδόν όλη του την ζωή στο ρεπορτάζ του Παναθηναϊκού. Από μικρός ήθελε να ασχοληθεί με τη δημοσιογραφία και όταν αποφοίτησε από το εργαστήρι επαγγελματικής δημοσιογραφίας ξεκίνησε την καριέρα του στον «ΦΙΛΑΘΛΟ» το 1984. Αφού πέρασε από το ρεπορτάζ Πειραϊκών, Β΄Εθνικής και διαιτησίας, το καλοκαίρι του 1986, το όνειρό του έγινε πραγματικότητα! Ανέλαβε το ρεπορτάζ του «τριφυλλιού», το οποίο ακολουθεί μέχρι και σήμερα, σε μια πορεία γεμάτη ειδήσεις, πολλά γραπτά, πολλές χαρές, αλλά και λύπες και αμέτρητα ταξίδια! Το 2003 έφυγε από τον «ΦΙΛΑΘΛΟ» και πήγε στο «SPORTIME». Δυο χρόνια αργότερα πήρε…μεταγραφή για τη «SPORTDAY», και το 2015 πήγε στην «ΠΡΑΣΙΝΗ», ενώ από το 2021 συνεργάζεται με το SDNA.GR. Από το 2000 και μετά πήγε στον ΣΠΟΡ FM 94.6 με διάλλειμα τριών ετών όπου μεταπήδησε στο SPORT24 Radio. Στο PANATHINAIKOS24.gr γράφει με στόχο την έγκαιρη και έγκυρη ενημέρωση για τους φίλους του Παναθηναϊκού. Είναι μέλος της ΕΣΗΕΑ και του ΠΣΑΤ.

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.