ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Μπάσκετ

Μαλέσκου για Χεζόνια: «Πλέον… είμαι πολύ καλά»

Η Ιωάννα Μαλέσκου σε συνέντευξή του αναφέρθηκε στα σενάρια που ήθελαν να την πολιορκεί ο Μάριο Χεζόνια όσο βρέθηκε στην Ελλάδα και αγωνίστηκε στον Παναθηναϊκό.

Μαλέσκου για Χεζόνια: «Πλέον… είμαι πολύ καλά» | panathinaikos24.gr

Χαρακτηριστικά ανέφερε στο «ONEMAN»:

Τομαράς για Πιτσίλκα: «Τον γνωρίζω οικογενειακά, είναι αντι-Παναθηναϊκός»
Τομαράς για Πιτσίλκα: «Τον γνωρίζω οικογενειακά, είναι αντι-Παναθηναϊκός» 1.143 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

«Πάντοτε ήθελα και θέλω η προσωπική μου ζωή να είναι πάντα δυο βήματα διακριτικά πίσω. Ούτε μου αρέσουν οι διαχυτικότητες, όπως αγκαλιές και φιλιά, όταν βρίσκομαι με τον άνθρωπό μου κάπου έξω».

Για τον δεσμό με τον πρώην μπασκετμπολίστα του Παναθηναϊκού Μάριο Χεζόνια: «Δεν πρόκειται να σου απαντήσω παρά μόνο για να σου πω, μια και επιμένεις τόσο, ότι πλέον είμαι πολύ καλά. Πέρυσι απέρριπτα τα πάντα και ήμουν καχύποπτη. Επίσης, δεν με ενδιαφέρουν άνθρωποι του χώρου, αλλά άνθρωποι που κάνουν άλλα πράγματα.

Συνέβη και ήταν αμήχανο. Δεν απαντάω γενικότερα ποτέ σε ό,τι μου στέλνουν online. Και αυτό γιατί τα γραπτά μένουν. Δεν θέλω να δώσω σε κανένα δικαίωμα να λέει πράγματα για εμένα. Αν και ξέρεις πόσο κόσμο θα μπορούσα να κάψω μόνο και μόνο με αυτά που μου έχουν κατά καιρούς στείλει; Ειδικότερα αυτούς που στο παρελθόν πήγαν να με προσεγγίσουν διαφορετικά, τους έβαλα φρένο και οι οποίοι τώρα μου επιτίθενται.

Δεν έχω σκελετούς στην ντουλάπα μου. Κανείς δεν μπορεί π.χ. να γυρίσει να πει “εγώ την έφτιαξα την Μαλέσκου”. Δεν είχα ποτέ μου “χορηγούς» ή «πλάτες”».

➡️ Γράψε το σχόλιο σου

Κάνε subscribe στo Newsletter του PANATHINAIKOS24

HIGHLIGHTS

READ MORE

close