ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ερασιτέχνης

Βαριά ήττα από την πολύ δυνατή Χατάι

Πολύ βαριά ήττα γνώρισε το τριφύλλι με 87-56 από την πανίσχυρη Χατάι στην Τουρκία.

Βαριά ήττα από την πολύ δυνατή Χατάι

Δεν τα κατάφερε η γυναικεία μπασκετική ομάδα του Παναθηναϊκού στην Τουρκία καθώς ηττήθηκε με 87-56 από την Χατάι Οι «πράσινες» έμειναν από την αρχή του ματς πολύ πίσω στο σκορ με αποτέλεσμα να βρεθούν πίσω στο σκορ με 31-11.

Και η δεύτερη περίοδος δεν ήταν καλή καθώς ο ΠΑΟ δέχτηκε αρκετούς πόντους και κυνηγούσε μια μεγάλη διαφορά. Το ημίχρονο έληξε τελικά με 57-30 υπέρ των γηπεδούχων.

Στην Τρίτη περίοδο δεν άλλαξε κάτι και η Χατάι ήταν μπροστά με 79-44 και το τελικό 87-56 είναι ένα σκορ που ο Παναθηναϊκός καλείται να αφήσει πίσω και να κοιτάξει άμεσα το επόμενο ματς.

ΜΠΑΜ με Χαντάβα!
ΜΠΑΜ με Χαντάβα! 1.737 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Χατάι: Έλενμπεργκ 20, Γιαβούζ, Γκορίνι 21, Ακμπάς, Γκιουνάι 2, Ακγκουν 2, Καχλάρ 6, Μπράουν 22, Λαφατάν, Κόγκαν, Ενιατέκιν 14

Παναθηναϊκός (Καπογιάννη): Ριντ 24, Ζιάκκα, Σταμάτη, Λύμουρα 3, Κωτούλα, Βιντσιλαίου 6, Μπουντούρη 2, Γρηγοροπούλου, Στακ 4, Μυλωνάκη 2, Χατζηνικολάου 3, Χολμς 12

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.