ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ποδόσφαιρο

Η αλήθεια για Χατζηγιοβάνη και Παναθηναϊκό

Ο Παναθηναϊκός αναμένεται να κάνει άμεσα πρόταση ανανέωσης στον Χατζηγιοβάνη, οπότε είναι εκτός πραγματικότητας όλα αυτά τα περί απόστασης που γράφτηκαν σήμερα.

Η αλήθεια για Χατζηγιοβάνη και Παναθηναϊκό

Σε πρώτο πλάνο έχουν στον Παναθηναϊκό την υπόθεση της ανανέωσης του Τάσου Χατζηγιοβάνη και για τον λόγο αυτό μέσα στο επόμενο χρονικό διάστημα θα του κατατεθεί πρόταση.

Σήμερα κυκλοφόρησε ότι υπάρχει απόσταση μεταξύ των δύο πλευρών, κάτι που διαψεύδεται επίσημα από τον Παναθηναϊκό.  Δεν γίνεται να μην έχει πραγματοποιηθεί καν επίσημη ή ανεπίσημη επαφή και να γίνεται λόγος για απόσταση.

Από το «τριφύλλι» μάλιστα σημείωναν  ότι μέχρι να συμβεί αυτό, όλα είναι εικασίες για το τι μπορεί να του προσφέρει ο σύλλογος και το τι ενδεχομένως θα έχει και ο ίδιος στο μυαλό του.

Παναθηναϊκός: Οι Κώτσιρες, οι Παλάσιος και οι αντι-Μπερνάρ
Παναθηναϊκός: Οι Κώτσιρες, οι Παλάσιος και οι αντι-Μπερνάρ 2.997 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Οι πράσινοι και ο Ιβάν Γιοβάνοβιτς θέλουν να συνεχίσει να φοράει τη φανέλα με το τριφύλλι ο Χατζηγιοβάνης και μετά το καλοκαίρι. Δεν πρέπει να ξεχνάμε ότι με τον Σέρβο ο νεαρός έχει εμφανίσει ένα εντελώς διαφορετικό πρόσωπο, πράγμα που οφείλει στον νέο προπονητή του.

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.