ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Επικαιρότητα

Μετά τους Λιγνάδη-Φιλιππίδη: Ο τρίτος, πολύ γνωστός ηθοποιός, που κατηγορείται για βιασμό!

Μορφή χιονοστιβάδας έχουν πάρει οι καταγγελίες στον χώρο του θεάτρου. Μετά τον Δημήτρη Λιγνάδη και τον Πέτρο Φιλιππίδη, έρχεται ακόμα ένας ηθοποιός που καταγγέλλεται για βιασμό

Μετά τους Λιγνάδη-Φιλιππίδη: Ο τρίτος, πολύ γνωστός ηθοποιός, που κατηγορείται για βιασμό! | panathinaikos24.gr

Μορφή χιονοστιβάδας έχουν πάρει οι καταγγελίες στον χώρο του θεάτρου. Μετά τον Δημήτρη Λιγνάδη και τον Πέτρο Φιλιππίδη, έρχεται ακόμα ένας ηθοποιός που καταγγέλλεται για βιασμό.

Κλείδωσε: Τότε ανακοινώνεται το lockdown μετά τη δραματική κατάσταση με τα κρούσματα
Κλείδωσε: Τότε ανακοινώνεται το lockdown μετά τη δραματική κατάσταση με τα κρούσματα 2.252.464 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

«Τον Ιούλιο (του 2018) τον συνάντησα σε ένα μπαρ, αφού ήπιαμε τα ποτά με προσκάλεσε να συνεχίσουμε σπίτι του, εγώ δέχτηκα. Πήγαμε σπίτι του (…) μου πρότεινε να κοιμηθω σπίτι του, καθώς η ώρα ήταν περασμένη. Στο πλαίσιο αυτό μου έδωσε άνετα ρούχα να αλλάξω.

Αυτός βρισκόταν από τη μέση του κορμιού μου και κάτω, κρατώντας με πίεση το σώμα και το πρόσωπό του πάνω μου, τράβηξε το σορτς μέχρι το τέλος και διέπραξε αυτά που διέπραξε. Δεν ξέρω πόση ώρα διήρκεσε η κάθε πράξη. Κάποια στιγμή μετά από δικές μου αντιστάσεις και επειδή κουνιόμουν, σταμάτησε. Μου είπε ότι πάει να κάνει ένα μπάνιο. Εξαιρετικά ταραγμένη αποφάσισα να φύγω».

Πρόκειται για πολύ γνωστό ηθοποιό ο οποίος αρνείται τα πάντα και υποοστηρίζει ότι όλα έγιναν με τη συναίνεση της κοπέλας.

Πηγή: instanews.gr

➡️ Γράψε το σχόλιο σου

Κάνε subscribe στo Newsletter του PANATHINAIKOS24

loading...

HIGHLIGHTS

close