ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Μπάσκετ

Να κλείσει θετικά η «διαβολοβδομάδα» – Μόνο νίκη με Βιλερμπάν

Την τρίτη νίκη στη σεζόν και παράλληλα να διατηρήσει αλώβητη την έδρα του, θέλει ο Παναθηναϊκός που αντιμετωπίζει τη Βιλερμπάν (21:00 - Novaprorts Prime, Panathinaikos24.gr).

Να κλείσει θετικά η «διαβολοβδομάδα» - Μόνο νίκη με Βιλερμπάν

Να κλείσει νικηφόρα τη δεύτερη «διαβολοβδομάδα» της σεζόν, επιθυμεί απόψε στο κλειστό του ΟΑΚΑ ο Παναθηναϊκός που αντιμετωπίζει τη Βιλερμπάν του Κώστα Αντετοκούνμπο.

Οι «πράσινοι» μετά την επιβλητική εμφάνιση κόντρα στην Αναντολού Εφές, θέλουν να δώσουν συνέχεια στα θετικά αποτελέσματα, ώστε να αυξήσουν την ψυχολογία τους ενόψει και της συνέχειας.

Στο ΟΑΚΑ αναμένεται να βρεθεί πάρα πολύς κόσμος που θα σπρώξει την ομάδα στην τρίτη εντός έδρας νίκη για τη σεζόν. Από την άλλη η Βιλερμπάν έρχεται χωρίς άγχος, καθώς ήδη το ρεκόρ της είναι στο 4-2.

Στον αέρα το Μακάμπι- Παναθηναϊκός!
Στον αέρα το Μακάμπι- Παναθηναϊκός! 35.540 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Αγωνιστικά, το μόνο πρόβλημα που πρέπει να διαχειριστεί η ομάδα του Δημήτρη Πρίφτη είναι η απουσία του Τζεχάιβ Φλόιντ που υπέστη διάστρεμμα στο αριστερό του πόδι και έχει τεθεί εκτός της αναμέτρησης κόντρα στη γαλλική ομάδα.

Το παιχνίδι θα ξεκινήσει στις 21:00 και θα μεταδοθεί τηλεοπτικά από το Novasports Prime, ενώ θα υπάρχει και λεπτό προς λεπτό ενημέρωση από το Panathinaikos24.gr.

Αναλυτικά τα αποτελέσματα και το πρόγραμμα της 7ης αγωνιστικής:

Πέμπτη 28 Οκτωβρίου

Άλμπα Βερολίνου – Μπάγερν Μονάχου 69-82

Ολυμπιακός – Φενέρμπαχτσε 67-65

Μακάμπι Τελ Αβίβ – Μπαρτσελόνα 85-68

Αρμάνι Μιλάνο – Ερυθρός Αστέρας 79-62

Παρασκευή 29 Οκτωβρίου

Ούνικς Καζάν – Ρεάλ Μαδρίτης (19:00)

Ζενίτ Αγίας Πετρούπολης – Μπασκόνια (20:00)

Αναντολού Εφές – Ζάλγκιρις Κάουνας (20:30)

Μονακό – ΤΣΣΚΑ Μόσχας (21:00)

Παναθηναϊκός – Βιλερμπάν (21:00)

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.