ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Επικαιρότητα

Άγριο έγκλημα στην Ιεράπετρα: Βίντεο με τον δράστη που απειλεί να αυτοκτονήσει

Στο σημείο βρίσκεται ειδικός διαπραγματευτής της Αστυνομίας καθώς ο άνδρας απειλεί να αυτοκτονήσει.

Άγριο έγκλημα στην Ιεράπετρα: Βίντεο με τον δράστη που απειλεί να αυτοκτονήσει

Σε απόκρημνο σημείο στην περιοχή Περιστερά, στην άκρη της πόλης της Ιεράπετρας, παραμένει ο δράστης της δολοφονίας της 48χρονης πρώην συζύγου του, με την οποία είχε τέσσερα παιδιά.

Στο σημείο βρίσκεται ειδικός διαπραγματευτής της Αστυνομίας καθώς ο άνδρας απειλεί να αυτοκτονήσει. Ο 54χρονος βρίσκεται λίγα μέτρα από το σημείο της δολοφονίας.

Μαρτυρίες ανθρώπων που γνώριζαν το δράστη αναφέρουν πως ο 54χρονος είχε προαναγγείλει τη δολοφονία εδώ και καιρό, έχοντας μεγάλες διαφορές με τη 48χρονη, λέγοντας σε γνωστούς του πως θα τη σκότωνε, χωρίς κανείς να πιστέψει ότι σοβαρολογούσε. Μάλιστα ο άνδρας την έριξε με μία μοτοσυκλέτα και στη συνέχεια τη μαχαίρωσε 8 φορές.

Πάνω από 8/10 έχεις γνώσεις: Αναγνωρίζεις 10 ήρωες της Επανάστασης του ’21 από μία μόνο εικόνα;
Πάνω από 8/10 έχεις γνώσεις: Αναγνωρίζεις 10 ήρωες της Επανάστασης του ’21 από μία μόνο εικόνα; 64.644 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Δείτε το βίντεο που εξασφάλισε το Ράδιο Λασίθι από τον δράστη.

Πηγή: Newsbeast.gr

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.

loading...