ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ερασιτέχνης

Παναθηναϊκός: Στην Ελλάδα για το «τριφύλλι» η Τζανάε Σμιθ (Vids)

Στην Ελλάδα για να προχωρήσει η μεταγραφή της στον Παναθηναϊκό βρίσκεται η Τζανάε Σμιθ. Δυνατή λύση στο «5» για το «τριφύλλι» που είχε βγει στην αγορά για να ενισχυθεί.

Παναθηναϊκός: Στην Ελλάδα για το «τριφύλλι» η Τζανάε Σμιθ (Vids)

Μετά τη λύση της συνεργασίας με την Ακιλ Τακ, ο Παναθηναϊκός και η Ελένη Καπογιάννη έψαχναν μια δυνατή λύση για το «5» ώστε να ενισχυθεί η ομάδα.

Σύμφωνα με πληροφορίες, η παίκτρια βρέθηκε και πρόκειται για την Τζανάε Σμιθ που βρίσκεται στην Ελλάδα για να ολοκληρωθεί η μετακίνησή της στον Παναθηναϊκό.

Πρόκειται για εξαιρετική κίνηση με την 29χρονη Αμερικανίδα φόργουορντ να ξεχωρίζει για την αθλητική ικανότητα της, τη μαχητικότητα και τις επιθετικές αρετές της. Η Σμιθ μέχρι πρότινος αγωνιζόταν στην Αίγυπτο, έλυσε τη συνεργασία της και αφότου ολοκληρωθούν και οι λεπτομέρειες θα ενσωματωθεί στο σύνολο της Ελένης Καπογιάννη.

Παναθηναϊκός: Κυριάρχησε και πήρε προβάδισμα πρόκρισης!
Παναθηναϊκός: Κυριάρχησε και πήρε προβάδισμα πρόκρισης! 1.125 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Υπενθυμίζουμε πως ο Παναθηναϊκός στις εγχώριες διοργανώσεις έχει δικαίωμα να χρησιμοποιήσει τέσσερις ξένες, ενώ για το Eurocup μπορεί να κάνει επιλογή σε κάθε αγώνα ξεχωριστά, ώστε να βρίσκονται στη 12αδα δυο εκ των τριών Αμερικανίδων, συν την κοινοτική.

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.

loading...