ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ποδόσφαιρο

Δεν ξεχνάει τι εστί Μποροβήλος ως διαιτητής…

Το σκεπτικό του Παναθηναϊκού για την υποψηφιότητα Μποροβήλου στη Super League.

Δεν ξεχνάει τι εστί Μποροβήλος ως διαιτητής...

Ο Γιώργος Μποροβήλος είναι ο νέος πρόεδρος της Super League, με τον παράγοντα του Αστέρα Τρίπολης να λαμβάνει τη σύμφωνη γνώμη όλων των ομάδων, αλλά και του Παναθηναϊκού.

Οι «πράσινοι» αρχικά έδωσαν τη συγκατάθεσή του, αλλά με επιφυλάξεις καθώς κατά το παρελθόν έχουν εκφραστεί με δυσπιστία στα διαιτητικά πεπραγμένα του Γιώργου Μποροβήλου.  Για την ακρίβεια έχουν καυτηριάσει άπειρες φορές τη διαιτητική του ιδιότητα. Δεν πρέπει να ξεχνάμε άλλωστε, πως ο παράγοντας του Αστέρα Τρίπολης, υπήρξε ρέφερει στο αλήστου μνήμης ντέρμπι με τον Ολυμπιακό στη Ριζούπολη.

Ωστόσο επειδή σαν παράγοντας παρουσιάζεται ενωτικός,  και στα πλαίσια της γενικότερης συναίνεσης που υπάρχει στη Super League, οι «πράσινοι» αποφάσισαν να δώσουν την ψήφο τους για να αναλάβει τον προεδρικό θώκο του συνεταιρισμού.

Η αποστολή του Παναθηναϊκού για Λαμία: Εκτός Τζούριτσιτς και Παλάσιος – Επιστροφή για Αϊτόρ
Η αποστολή του Παναθηναϊκού για Λαμία: Εκτός Τζούριτσιτς και Παλάσιος – Επιστροφή για Αϊτόρ 3.340 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Παράλληλα πρέπει να τονιστεί πως η υποψηφιότητα του Γιώργου Μποροβήλου για την προεδρία της λίγκας ήταν και η μοναδική και θα έβγαινε είτε είχε την στήριξη του Παναθηναϊκού είτε δεν την είχε.

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.