ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ποδόσφαιρο

Καρλίτος στη Marca: «Ελκυστικό το στιλ ποδοσφαίρου του Γιοβάνοβιτς – Η έξοδος στην Ευρώπη το λιγότερο που πρέπει να κάνουμε»

Αφιέρωμα στον πρώτο σκόρερ του ελληνικού πρωταθλήματος, Καρλίτος, πραγματοποίησε η διαδικτυακή έκδοση της «Marca».

Καρλίτος στη Marca: «Ελκυστικό το στιλ ποδοσφαίρου του Γιοβάνοβιτς - Η έξοδος στην Ευρώπη το λιγότερο που πρέπει να κάνουμε»

Αφιέρωμα στον πρώτο σκόρερ του ελληνικού πρωταθλήματος, Καρλίτος, πραγματοποίησε η διαδικτυακή έκδοση της «Marca».

Ο Ισπανός άσος μιλάει για τις επιδόσεις του, αλλά και το στυλ ποδοσφαίρου που προσπαθεί να περάσει στην ομάδα ο Ιβάν Γιοβάνοβιτς.

Αναλυτικά όσα είπε:

Για την θέση του: «Παίζω σαν δεκάρι, πίσω από τον επιθετικό, με αρκετά μεγάλη ελευθερία. Νιώθω πολύ άνετα και μπορώ να εξελίξω το παιχνίδι μου γιατί οι περισσότερες μπάλες περνάνε από εκεί την περιοχή του γηπέδου. Επίσης είμαι ο συνήθης εκτελεστής των πέναλτι αλλά μέχρι στιγμής και τα δύο τα έχω παραχωρήσει σε συμπαίκτες μου. Η ψυχολογία είναι πολύ σημαντική, ειδικά για εμάς τους επιθετικούς».

Τρελός, κακό παιδί, αλλά παικταράς: Ο killer- γκολτζής που ήταν ο μεγαλύτερος καημός του καπετάνιου
Τρελός, κακό παιδί, αλλά παικταράς: Ο killer- γκολτζής που ήταν ο μεγαλύτερος καημός του καπετάνιου 97.200 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Για τον Ιβάν Γιοβάνοβιτς: «Μέχρι τώρα αλλάξαμε πέντε προπονητές. Με τον Ιβάν Γιοβάνοβιτς παίζουμε πολύ καλύτερα, είμαστε πιο κοντά στο αντίπαλο τέρμα και φτιάχνουμε περισσότερες ευκαιρίες. Έχουμε ένα συνδυαστικό και πολύ ελκυστικό στιλ στο παιχνίδι μας. Σκοράρω συνέχεια αλλά δεν σκέφτομαι την πρώτη θέση των σκόρερς. Όπως ο Σιμεόνε, έτσι κι εγώ, κοιτάζω το κάθε παιχνίδι ξεχωριστά».

Για τους στόχους της ομάδας: «Οι απαιτήσεις στον Παναθηναϊκό είναι στο μαξίμουμ, μιλάμε για μια πολύ σπουδαία ομάδα, ο κόσμος λατρεύει την ομάδα. Στόχος μας είναι να κατακτήσουμε ένα πρωτάθλημα, ένα Κύπελλο, η έξοδος στην Ευρώπη είναι το λιγότερο που πρέπει να κάνουμε».

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.