ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Μπάσκετ

Ηττα – πισωγύρισμα από τη Βιλερμπάν του “καυτού” Οκόμπο

Ο Παναθηναϊκός δε βρήκε τις λύσεις απέναντι στον εντυπωσιακό Οκόμπο (35 πόντοι) και ηττήθηκε από τη Βιλερμπάν με 84-70 στο ΟΑΚΑ. Στο 2-5 το πράσινο ρεκόρ στην Ευρωλίγκα.

Ηττα - πισωγύρισμα από τη Βιλερμπάν του

Ο Παναθηναϊκός δε βρήκε τις λύσεις απέναντι στον εντυπωσιακό Οκόμπο (35 πόντοι) και ηττήθηκε από τη Βιλερμπάν με 84-70 στο ΟΑΚΑ.  Στο 2-5 το πράσινο ρεκόρ στην Ευρωλίγκα.

Στο ξεκίνημα ο Παναθηναϊκός δεν έβρισκε ρυθμό και δεν έπαιζε καλή άμυνα. Η Βιλερμπάν έβρισκε τον τρόπο να σκοράρει, είτε σε σετ επίθεση, είτε στο τρανζίσιον. Αυτό είχε ως αποτέλεσμα το σκορ να γίνει 8-14 με τον Δημήτρη Πρίφτη να καλεί τάιμ άουτ. Η άμυνα έσφιξε και το τριφύλλι άρχισε να βγάζει ενέργεια στο παρκέ. Με τρίποντο του Παπαπέτρου ο Παναθηναϊκός μείωσε σε 15-16. Η Βιλερπάν έβγαλε ξανά αντίδραση, λόγω της έλλειψης πράσινου ρυθμού στην επίθεση και πήρε προβάδισμα με 17-22. Το σκορ της πρώτης περιόδου ήταν 18-24 με τον Κώστα Αντετοκούνμπο να κάνει ζημιά στο τριφύλλι με τάπες, ριμπάουντ και πόντους.

Με συνεχόμενους πόντους του Έβανς ο Παναθηναϊκός αντέδρασε και ισοφάρισε σε 24-24. Οι πράσινοι προσπέρασαν για το 28-27 με τον Μέικον. Η διαφορά όλο και αυξανόταν με το τριφύλλι να παίζει εξαιρετική άμυνα στη 2η περίοδο. Με δυο καρφώματα του Αντετοκούμπο η Βιλερμπάν μείωσε σε 34-31, ενώ στη συνέχεια η φιλοξενούμενη ομάδα εκμεταλλεύτηκε το μικρό μπλακ άουτ και μείωσε στον πόντο. Με καλάθι του Λάιτι, η Βιλερμπάν πέρασε μπροστά με 34-35. Με συνεχόμενα λάθη, οι Γάλλοι πήραν προβάδισμα 4 πόντων (36-40). Ο Παπαπέτρου μείωσε στο καλάθι και οι φιλοξενούμενοι είχαν την τελευταία επίθεση. Ο Οκόμπο έβαλε τρίποντο και το ημίχρονο έληξε με σκορ 38-43.

«Κρούση» της Μακάμπι στη Euroleague για τα ματς του Βελιγραδίου – Τι ζητούν οι Ισραηλινοί!
«Κρούση» της Μακάμπι στη Euroleague για τα ματς του Βελιγραδίου – Τι ζητούν οι Ισραηλινοί! 19.702 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Το ξεκίνημα στο 3ο δεκάλεπτο δεν ήταν καλό με τον Παναθηναϊκό να κάνει λάθη στην επίθεση και τη Βιλερμπάν να το εκμεταλλεύεται ανεβάζοντας τη διαφορά στους 9 πόντους (38-47). Το τριφύλλι άρχισε να ανεβάζει ξανά στροφές και μείωσε σε 47-51. Οι πράσινοι πάσχιζαν για να πλησιάσουν αλλα η Βιλερμπάν είχε απαντήσεις. Η περίοδος έληξε με σκορ 54-58.

Στα 7 λεπτά πριν από το τέλος το σκορ ήταν 59-65. Ο Παπαπέτρου με δίποντο έκανε το 61-65. Με δυο βολές από τον αρχηγό η διαφορά μειώθηκε στους δυο. Η Βιλερμπάν έκανε το 63-69. Ο Γουάιτ με τρίποντο έδωσε ανάσα στους πράσινους. Ο Οκόμπο, όμως, απάντησε με τον ίδιο τρόπο. Ο γκαρντ της Βιλερμπάν ήταν ασταμάτητος. Στο 1 λεπτό πριν από το φινάλε με τρίποντο έκανε το 70-79.

Εν τέλει, δεν άλλαξε κάτι μέχρι το φινάλε. Ο Παναθηναϊκός ηττήθηκε με 84-70 σκορ από τη Βιλερμπάν μέσα στο ΟΑΚΑ και το ρεκόρ έπεσε στο 2-5 στην Ευρωλίγκα.

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.