ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Μπάσκετ

Ουάιτ: «Δεν υπάρχουν δικαιολογίες – Τα «μεγάλα» σουτ του Οκόμπο έκριναν το ματς»

Στην εικόνα που έδειξε ο Παναθηναϊκός κόντρα στη Βιλερμπάν και στην αδυναμία να αντιμετωπίσει τον Ελί Οκομπό στάθηκε ο Οκάρο Ουάιτ μετά τη λήξη του ματς.

Ουάιτ: «Δεν υπάρχουν δικαιολογίες - Τα «μεγάλα» σουτ του Οκόμπο έκριναν το ματς»

Στην εικόνα που έδειξε ο Παναθηναϊκός κόντρα στη Βιλερμπάν και στην αδυναμία να αντιμετωπίσει τον Ελί Οκομπό, στάθηκε ο Οκάρο Ουάιτ μετά τη λήξη του ματς.

Αναλυτικά όσα είπε ο Οκάρο Ουάιτ στη NOVA:

«Είναι καλή ομάδα η Βιλερμπάν και σήμερα στο παρκέ έπαιξε καλύτερα. Έκανα τα απλά πράγματα πολύ σωστά. Δεν έχουμε δικαιολογίες αλλά σήμερα ήταν καλύτερη.

Ήμασταν σκληροί μέχρι το τέταρτο δεκάλεπτο. Δεν τους αφήσαμε να τρέξουν τα plays τους. Έπαιζαν κυρίως ένας εναντίον ενός. Στο τέλος έβαλαν μεγάλα σουτ, δύσκολα καλάθια».

Χτύπημα Γιαννακόπουλου με Ναν!
Χτύπημα Γιαννακόπουλου με Ναν! 46.016 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Για τον Οκόμπο: «Είναι πραγματικά πολύ καλός παίκτης και το απέδειξε σήμερα. Όταν βρήκε ρυθμό ήταν δύσκολο να τον σταματήσεις. Την επόμενη φορά που θα τον αντιμετωπίσουμε θα ακολουθήσουμε το πλάνο μας και θα τον σταματήσουμε.

Πρέπει σαν ομάδα να παίζουμε καλά. Ούτε εγώ έχω δικαιολογίες. Έπρεπε να ήμασταν πιο σκληροί απέναντί του. Σήμερα του κάναμε μόνο δύο φάουλ και νομίζω το ένα το έκανα εγώ».

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.