ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Επικαιρότητα

Γυναικοκτονία στην Κρήτη: Η 48χρονη Νεκταρία το 13ο θύμα φέτος στην Ελλάδα

To 13o θύμα από γυναικοκτονία φέτος αποτελεί η 48χρονη Νεκταρία, που δολοφονήθηκε από τον πρώην σύζυγο της.

Γυναικοκτονία στην Κρήτη: Η 48χρονη Νεκταρία το 13ο θύμα φέτος στην Ελλάδα

Η δολοφονία της 48χρονης Νεκταρίας από τον πρώην σύζυγό της που «πάγωσε» την Κρήτη είναι η 13η γυναικοκτονία φέτος, μεγαλώνοντας τη μαύρη λίστα των γυναικών που βρήκαν τον θάνατο από πρώην ή νυν συντρόφους τους.

Οι 13 γυναικοκτονίες που συγκλόνισαν το πανελλήνιο 

Είχε προηγηθεί τον περασμένο Απρίλιο η δολοφονία της 28χρονης Κωνσταντίνας έχει αποδράσει από έναν εφιαλτικό γάμο κι έχει βρει καταφύγιο στο σπίτι του αδελφού της στη Μακρινίτσα. Ο σύζυγός της εμφανίστηκε μπροστά τους και σκότωσε και τους δυο με μαχαίρι. Ακολούθησε η δολοφονία από τον Μπάμπη Αναγνωστόπουλο της Καρολάιν Κράουτς τον περασμένο Μάιο.

Δύο μήνες αργότερα η 2χρονη Γαρυφαλιά ανασύρθηκε νεκρή από την θαλάσσια περιοχή της Λυγαριάς στη Φολέγανδρο όπου βρισκόταν για διακοπές με τον 30χρονο φίλο της. Τον Ιούνιο, η 64χρονη Ελένη πυροβολείται εξ επαφής από τον εν διαστάσει σύζυγό της έξω από το σπίτι της στην Αγία Βαρβάρα. Στις αρχές του Αυγούστου η 47χρονη Σταυρούλα, δολοφονείται πισώπλατα με καραμπίνα από έναν 49χρονο μέσα στην επιχείρησή της στο Ρέθυμνο. Τον περασμένο Σεπτέμβριο 32χρονη εκπαιδευτικός στη Ρόδο πυροβολήθηκε εν ψυχρώ μέρα μεσημέρι την ώρα που βγήκε από το αυτοκίνητο της από τον 40χρονο πρώην σύντροφό της.

Απλώς… τεράστιο: Αυτό είναι το μεγαλύτερο πιτόγυρο στην Ελλάδα! (Pics)
Απλώς… τεράστιο: Αυτό είναι το μεγαλύτερο πιτόγυρο στην Ελλάδα! (Pics) 4.571 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Σήμερα, Σάββατο, αναμένεται να πραγματοποιηθεί η κηδεία της άτυχης κοπέλας. Σύμφωνα με την ιστοσελίδα creta24.gr, η κηδεία πρόκειται να πραγματοποιηθεί στον Αμπελούζο, όπου συγγενείς και φίλοι θα πουν το τελευταίο αντίο στη μητέρα τεσσάρων παιδιών, 25, 22 και δύο δίδυμων κοριτσιών 18 ετών.

Είχε προαναγγείλει το φονικό

Η 48χρονη και ο 54χρονος ζούσαν χωριστά εδώ και λίγο καιρό, ενώ ο άνδρας είχε απειλήσει ότι θα τη σκοτώσει. «Ήταν εν διαστάσει και δεν μπορούσε να το διαχειριστεί. Πήγαινε σε ψυχολόγο, θα πήγαινε τώρα σε ψυχίατρο αλλά δεν πρόλαβε να πάει. Η σύζυγος του είχε κάνει μια σχέση με κάποιον φίλο του τώρα τελευταία και το είχε μάθει. Εκεί αντέδρασε αυτός, εκεί δεν ήτανε καλά» είπε η αδελφή του δράστη.

Ο γυναικοκτόνος ήξερε πως η 48χρονη θα πήγαινε σε μια επιχείρηση με ενοικιαζόμενα δωμάτια για να ξεκινήσει δουλειά και την ακολούθησε και όταν βγήκε από το αμάξι της έπεσε πάνω της με τη μηχανή και εκείνη έτρεξε ώσπου στις σκάλες στην πισίνα του ξενοδοχείου, την ακινητοποίησε και με ένα μαχαίρι την χτύπησε οκτώ φορές.

Μετά ο δράστης πήγε να φύγει όμως η μηχανή του δεν έπαιρνε μπροστά και με τα πόδια και πάει προς τον γκρεμό. «Την ώρα που ήρθε η κοπέλα, πήγε η μαμά μου και της μίλησε και ήρθε αυτός πολύ γρήγορα και την ρίχνει κάτω, δηλαδή την ώρα που περπάταγε εκείνη, ήρθε από πίσω της και την ρίχνει. Την ώρα που βγήκε αυτή από το αμάξι, η Νεκταρία, την εμβόλισε με την μηχανή, την έριξε κάτω», υποστήριξε η υπεύθυνη της επιχείρησης.

Δεν έχει ζητήσει συγνώμη ο δράστης

Ο 54χρονος δράστης αυτοτραυματίστηκε στο στήθος με το μαχαίρι που έκοψε το νήμα της ζωής της πρώην γυναίκας του και μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο για να λάβει τις πρώτες βοήθειες. Πρόκειται για ένα μαχαίρι οικιακής χρήσης, μήκους 30 εκατοστών, το οποίο έφερε μαζί του ενώ μέχρι στιγμής δεν έχει πει κάτι στους αστυνομικούς. Άνδρες της ΕΛ.ΑΣ που παραμένουν στο νοσοκομείο, ισχυρίζονται πως ο 54χρονος δράστης δεν έχει «σπάσει», δεν έχει πει τίποτα για την πράξη του, ενώ δεν έχει ζητήσει και συγγνώμη για την δολοφονία της 48χρονης μητέρας των παιδιών του.

Πηγή: Ethnos.gr

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.

loading...