ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ερασιτέχνης

Παναθηναϊκός: Έτοιμες να περάσουν και το εμπόδιο του Πορφύρα

Εκτός έδρας αναμέτρηση για την αήττητη ομάδα βόλεϊ του Παναθηναϊκού που αντιμετωπίζει τον Πορφύρα για την 5η αγωνιστική της Volley League γυναικών.

Παναθηναϊκός: Έτοιμες να περάσουν και το εμπόδιο του Πορφύρα

Να συνεχίσουν την αήττητη πορεία του στη Volley League γυναικών καλούνται το απόγευμα του Σαββάτου (20:00), οι «πράσινες» του Απόστολου Οικονόμου.

Το «τριφύλλι» ως τώρα έχει το απόλυτο στο πρωτάθλημα με τέσσερις νίκες σε ισάριθμες αγωνιστικές και ο Πορφύρας αποτελεί εμπόδιο για να συνεχιστεί η πορεία.

Φυσικά και ο Παναθηναϊκός είναι το απόλυτο φαβορί στην αναμέτρηση κόντρα σε μια ομάδα που έχει μόνο ήττες, ωστόσο οι «πράσινες» καλούνται να το αποδείξουν και στην πράξη.

Οριστικό για… Βοτανικό!
Οριστικό για… Βοτανικό! 2.155 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Αγωνιστικά προβλήματα για τον Παναθηναϊκό δεν υπάρχουν, με τον Απόστολο Οικονόμου να έχει όλες τις παίκτριες του διαθέσιμες, ενώ από την γηπεδούχο ομάδα, θα απουσιάσει η Αζέρα πασαδόρος, Σάφι Αλισάνοβα, η οποία υποφέρει από ένα τραυματισμό στο δεξί γόνατο.

Διαιτητές της αναμέτρησης για την 5η αγωνιστική, θα είναι οι Χρηστίδης και Λιάκου.

Αναλυτικά το πρόγραμμα της 5ης αγωνιστικής

Σάββατο 30 Οκτωβρίου 2021

Μίκρας, 17.30: Π.Α.Ο.Κ. – Α.Ο.Ν. Αμαζόνες Διαιτητές: Δανιηλίδου, Τσιούλα, Παρατηρητής: Τσοπάνογλου, Επόπτες: Παπαδοπούλου Χρ., Κοτσικάρη, Γραμματεία: Πασπαλά.

Χαλκιοπούλειο Λαμίας, 18.00: Α.Ο. Λαμίας 2013 – Α.Ο. Θήρας Διαιτητές: Κουτσής, Χλωρός, Παρατηρητής: Παναγής, Επόπτες: Καλαντζής, Στάικος, Γραμματεία: Τσάβου.

Μαρκόπουλου, 18.00: Α.Ο. Μαρκοπούλου – Α.Σ. Άρης Διαιτητές: Βουδούρης, Ράντσιου, Παρατηρητής: Μαυρικίδης, Επόπτες: Κοσμόπουλος, Σπίγγου, Γραμματεία: Ταλάρου.

Δ.Α.Κ. Νάξου, 19.00: Πανναξιακός Α.Ο.Ν. – Ολυμπιακός Σ.Φ.Π. Διαιτητές: Οικονόμου Β., Μιχαήλογλου, Παρατηρητής: Ρίγκος, Επόπτες: Κουκουμάκας, Θεοδοσίου, Γραμματεία: Τζακωνιάτου.

«Αντώνης Φώτσης» Ιλίσια, 19.00: Ηλυσιακός Α.Ο. – Α.Π.Σ. Αίας Διαιτητές: Πρέντζας, Αντωνόπουλος, Παρατηρητής: Τσιμπινός, Επόπτες: Κολάρου, Σταθοπούλου, Γραμματεία: Κρητικού.

Γ. Γεννηματάς Βούλα, 19.00: Α.Σ.Π. Θέτις – Α.Ε.Κ. Διαιτητές: Κυριοπούλου, Μουλά Ειρ., Παρατηρητής: Γεωργόπουλος, Επόπτες: Σταυράτη, Τσίτσικας, Γραμματεία: Εμμανοηλίδη.

Π. Σαλπέας Πειραιάς, 20.00: Α.Ο.Φ. Πορφύρας – Παναθηναϊκός Α.Ο. Διαιτητές: Χρηστίδης, Λιάκου, Παρατηρητής: Πέρρος, Επόπτες: Καραγιαννάκης, Ξυπνητός, Γραμματεία: Καστάνη

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.