ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Panathinaikos Stars

Blog – Χατζηνικολάου: «Δύσκολη έδρα ο ΠΑΣ – Νίκη για να διατηρήσουμε το αήττητο»

Η Όλγα Χατζηνικολάου μέσα από το προσωπικό της blog, σχολιάζει την ευρωπαϊκή εικόνα της ομάδας που δε συνδυάστηκε με καλή εμφάνιση και νίκη, ενώ αναφέρεται στο ματς της Κυριακής στα Γιάννενα, κόντρα στον ΠΑΣ.

Blog - Χατζηνικολάου: «Δύσκολη έδρα ο ΠΑΣ - Νίκη για να διατηρήσουμε το αήττητο»

«Καλησπέρα σας,

Το ταξίδι μας στην Τουρκία δυστυχώς δε συνοδεύτηκε από το επιθυμητό αποτέλεσμα. Μας στεναχωρεί η βαριά ήττα, αλλά ταυτόχρονα μας πεισμώνει.

Η Χατάι έπαιξε 40 λεπτά ζώνη, κάτι το οποίο δυστυχώς είχε ως αποτέλεσμα να χάσουμε τη συγκέντρωση μας.

Με δυνατό ξεκίνημα πήραν διαφορά ασφαλείας από το πρώτο δεκάλεπτο και δυστυχώς δεν μπορέσαμε σε καμία στιγμή να φέρουμε το παιχνίδι στα μέτρα μας.

Αφήνουμε πίσω μας την κακή εμφάνιση και στρέφουμε την προσοχή μας στο ελληνικό πρωτάθλημα, καθώς ακολουθεί δύσκολο εκτός έδρας παιχνίδι με την ομάδα των Ιωαννίνων.

Τα Γιάννενα που προέρχονται από δύο ήττες είναι βέβαιο πως θα επιδιώξουν να εκμεταλλευτούν την εκπληκτική ατμόσφαιρα που επικρατεί στο γήπεδο τους προκειμένου να μας δυσκολέψουν.

Είμαστε έτοιμες να αντιμετωπίσουμε τις αντιπάλους μας και να εξουδετερώσουμε τα ατού τους ώστε να αποδείξουμε πως είμαστε ομάδα μέσα από τις δυσκολίες και με σοβαρότητα, απόλυτη συγκέντρωση και μαχητική ψυχή να αποδώσουμε όπως μπορούμε παρά το κουραστικό ευρωπαϊκό ταξίδι.

Πάμε να δώσουμε μια δύσκολη μάχη και να κερδίσουμε ώστε να διατηρήσουμε το αήττητο μας στο ελληνικό πρωτάθλημα.

Θα τα ξαναπούμε σύντομα, Όλγα»!

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.

loading...

READ MORE