ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Podcasts

Podcast «Η γκρίνια φέρνει γκίνια»: «Στο μπάσκετ κάτι λείπει από την ομάδα – Έτσι να παίξει με τον ΟΦΗ στη Λεωφόρο»

To νέο podcast και η εκπομπή «Η γκρίνια φέρνει γκίνια» με το Τάκη Τσιρτσώνη.

Podcast «Η γκρίνια φέρνει γκίνια»: «Στο μπάσκετ κάτι λείπει από την ομάδα - Έτσι να παίξει με τον ΟΦΗ στη Λεωφόρο»

Ο Τάκης Τσιρτσώνης στο νέο podcast του Panathinaikos24.gr αναφέρεται στην αναμέτρηση του Παναθηναϊκού κόντρα στη Βιλερμπάν για την Ευρωλίγκα και σχολιάζει την εικόνα των παικτών του Δημήτρη Πρίφτη.

Παράλληλα, επισημαίνει τι λείπει από τη φετινή ομάδα για να προχωρήσει στη διοργάνωση, ενώ δεν παραλείπει να αναφερθεί και στον ποδοσφαιρικό Παναθηναϊκό.

Σχολιάζει την αγωνιστική εικόνα που είχε ο Παναθηναϊκός την περασμένη Κυριακή στην Τρίπολη, ενώ αναλύει το ματς με τον ΟΦΗ και το πως πρέπει να αντιμετωπιστούν οι Κρήτες.

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.

loading...

READ MORE