ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ποδόσφαιρο

Μπρινιόλι: «Δυστυχώς δεν τα καταφέραμε»

Ο Αλμπέρτο Μπρινιόλι μίλησε μετά την γκέλα του τριφυλλιού με τον ΟΦΗ.

Μπρινιόλι: «Δυστυχώς δεν τα καταφέραμε»

Αναλυτικά οι δηλώσεις του Ιταλού τερματοφύλακα:

«Ήταν ένας δύσκολος αλλά ισοροπημένος αγώνας, θέλαμε το κάτι παραπάνω, κοιτάμε επιπλέον τη νίκη εντός έδρας, χρειάστηκε συγκέντρωση και το βασικό είναι όταν δεν μπορείς να νικήσεις να κάνεις ότι μπορείς για να μη χάσεις. Συνεχίζουμε όλοι μαζί δουλεύοντας ως ομάδα».

Συμφωνείς με την άποψη του προπονητή σου ότι ο Παναθηναϊκός έχασε ένα ημίχρονο που δεν πίεσε;

«Σίγουρα ο προπονητής τα βλέπει καλύτερα, στο πρώτο μέρος δεν ερμηνεύσασμε καλά τον αντίπαλο. Ήταν ένας αγώνας μεγάλης συγκέντρωσης. Στο δεύτερο μέρος τα πράγματα δεν ήταν όπως τα περιμέναμε και ουσιαστικά με την αναμονή που είχαμε από τα προηγούμενα εντός έδρας ματς με πολλά γκολ. Προσπαθήσαμε ήταν μια ομαδική δουλειά αλλά δεν τα καταφέραμε». 

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.