ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ερασιτέχνης

Επεισόδια από τους οπαδούς του Παναθηναϊκού καταγγέλλει ο Φίλιππος Βέροιας (Pic)

Για σοβαρά επεισόδια τα οποία προκλήθηκαν από τους φιλάθλους του Παναθηναϊκού, πριν την έναρξη του αγώνα βόλεϊ για την 3η αγωνιστική της Volley League κάνει λόγο ο Φίλιππος Βέροιας με ανάρτησή του στα social media.

Επεισόδια από τους οπαδούς του Παναθηναϊκού καταγγέλλει ο Φίλιππος Βέροιας (Pic)

Όπως αναφέρει η επαρχιακή ομάδα από τα επεισόδια τραυματίστηκε ο Γενικός Αρχηγός της ομάδας, χάθηκαν οι εισπράξεις από τα εισιτήρια, ενώ κλάπηκαν και πέντε μπάλες.

Αναλυτικά όσα αναφέρει ο Φίλιππος Βέροιας:

«Όπως με τον πρωταθλητή Ολυμπιακό, έτσι και με τον πρωταθλητή του 2020, Παναθηναϊκό, ο Φίλιππος Βέροιας έδειξε την Κυριακή το ανταγωνιστικό του πρόσωπο και τα τεράστια ψυχικά αποθέματα που διαθέτει, ως ομάδα, μόλις για ένα σετ στην αναμέτρηση της 3ης αγωνιστικής της Volley League στο ΔΑΚ Δ. Βικέλας της Βέροιας, όπου οι «πράσινοι» επικράτησαν με 3-0 (25-15, 25-17, 27-25). 

Ωστόσο, την καλή εμφάνιση και το πάθος των αθλητών της ομάδας μας, που ιδιαίτερα  στο γ’ σετ, κοίταξαν τον πανίσχυρο αντίπαλό “στα μάτια”, φτάνοντας μάλιστα μια ανάσα από την κατάκτηση του σετ, επισκίασαν τα σοβαρά επεισόδια που προκάλεσαν πριν οι οπαδοί των φιλοξενούμενων πριν από την έναρξη του αγώνα και είχαν ως αποτέλεσμα τον τραυματισμό του γενικού αρχηγού της ομάδας μας, Δημήτρη Αναστασίου.

Ολικό rebuilding: Αλλάζουν και 4 ξένοι του Παναθηναϊκού
Ολικό rebuilding: Αλλάζουν και 4 ξένοι του Παναθηναϊκού 2.075 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Συγκεκριμένα πριν ξεκινήσει το παιχνίδι από «ντου» των οπαδών των φιλοξενούμενων, ο Δημήτρης Αναστασίου τραυματίστηκε από χτύπημα που δέχθηκε στα πλευρά, ενώ βρίσκονταν στην είσοδο και έκοβε τα εισιτήρια του αγώνα. Στην συνέχεια το μέλος της οικογένειας του Φιλίππου, διακομίστηκε στο νοσοκομείο της Βέροιας, όπου ευτυχώς τα αποτελέσματα των εξετάσεων που υποβλήθηκε, δεν έδειξαν κάτι σοβαρό και άπαντες στο τμήμα του εύχονται “περαστικά”.

Παράλληλα στην αναμπουμπούλα που δημιουργήθηκε, ο γενικός αρχηγός της ομάδας μας, έχασε τα χρήματα που είχε συγκεντρώσει από τα εισιτήρια που είχαν κοπεί μέχρι εκείνη την ώρα, ενώ φεύγοντας οι φίλοι του Παναθηναϊκού, πήραν από το καλάθι του ΔΑΚ «Δ. Βικέλας» και πέντε μπάλες, ως… σουβενίρ».

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.