ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Μπάσκετ

Παναθηναϊκός: Εκτός με Κολοσσό οι Παπαπέτρου και Ουάιτ – Κανονικά ο Φλόιντ

Προβλήματα της τελευταίας στιγμής για τον Δημήτρη Πρίφτη, καθώς εκτός αναμέτρησης με τον Κολοσσό, τέθηκαν για προληπτικούς λόγους οι Ιωάννης Παπαπέτρου και Οκάρο Ουάιτ. Κανονικά θα παίξει ο Φλόιντ.

Παναθηναϊκός: Εκτός με Κολοσσό οι Παπαπέτρου και Ουάιτ - Κανονικά ο Φλόιντ

Ο Παναθηναϊκός αντιμετωπίζει σήμερα το απόγευμα (19:30) τον Κολοσσό στο κλειστό του ΟΑΚΑ, με τον Δημήτρη Πρίφτη να έχει να αντιμετωπίσει και αγωνιστικά προβλήματα με τραυματισμούς των παικτών.

Συγκεκριμένα στην πρωινή προπόνηση, δεν συμμετείχαν οι Ιωάννης Παπαπέτρου και Οκάρο Ουάιτ και αποκλείστηκαν από την αναμέτρηση κόντρα στην ομάδα της Ρόδου. Σε αντίθεση με τους δύο προαναφερθέντες, κανονικά προπονήθηκε ο Τζεχάιβ Φλόιντ και τέθηκε στη διάθεση του Πρίφτη.

Ο αρχηγός των «πρασίνων» αντιμετώπισε μικροπροβλήματα με ένα τραυματισμό στο ισχίο και την περασμένη εβδομάδα πριν τα ματς με Εφές και Βιλερμπάν, ενώ ο Οκάρο Ουάιτ είχε ένα πρόβλημα στη γάμπα.

«Κρούση» της Μακάμπι στη Euroleague για τα ματς του Βελιγραδίου – Τι ζητούν οι Ισραηλινοί!
«Κρούση» της Μακάμπι στη Euroleague για τα ματς του Βελιγραδίου – Τι ζητούν οι Ισραηλινοί! 16.928 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Από το ιατρικό επιτελείο της ομάδας δεν βγαίνει κάτι το ανησυχητικό, με τους δύο παίκτες να μένουν στα pits περισσότερο για προληπτικούς λόγους.

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.