ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Επικαιρότητα

Τάσος Ξιαρχό: Ανέβασε βίντεο στο TikTok – «Σήμερα προσπάθησα να αυτοκτονήσω – Θέλει πολλά κότσια» (vid)

Η ανάρτηση του.

Τάσος Ξιαρχό: Ανέβασε βίντεο στο TikTok - «Σήμερα προσπάθησα να αυτοκτονήσω – Θέλει πολλά κότσια» (vid)

Σημεία ζωής έδωσε ο δημοφιλής χορογράφος και influencer, Τάσος Ξιαρχό, καθώς ανέβασε βίντεο στο TikTok, το οποίο κατέβασε λίγο αργότερα. «Ντρέπομαι που απέτυχα και κορόιδεψα ένα κορίτσι, μα δεν ντρέπομαι που κάνω λάθη» ανέφερε χαρακτηριστικά στην ανάρτησή του.

«Κατάλαβα πως η χαρά του κόσμου δεν είναι το να διορθώσουμε πράγματα, αλλά να καταδικάζουμε. Για περίπου μια ώρα ήμουν αναίσθητος, παρακαλώντας τα χάπια να μου πάρουν τη ζωή. Μέσα στους θάμνους. Δεν έχω κατάθλιψη, αντιθέτως είναι ένας χαρούμενος τύπος, που μεγάλωσε κακά στραβά αλλά τώρα κάνει πολλά καλά. Δυστυχώς τα λίγα κακά βγαίνουν μπροστά, αυτά προβάλλει η τιβί και ο κόσμος. Ντρέπομαι που απέτυχα και κορόιδεψα ένα κορίτσι μα δεν ντρέπομαι που κάνω λάθη» έγραψε ο γνωστός χορογράφος.

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.