ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Επικαιρότητα

Ανησυχία για νέο ρεκόρ κρουσμάτων την Τρίτη – Ολοταχώς για 10.000 ημερήσιες μολύνσεις

Οι θάνατοι ξεπερνούν σήμερα τις 16.000.

Ανησυχία για νέο ρεκόρ κρουσμάτων την Τρίτη - Ολοταχώς για 10.000 ημερήσιες μολύνσεις

O κορωνοϊός καλπάζει, το ΕΣΥ αρχίζει να στενάζει και η κυβέρνηση πασχίζει για να μην ξανακλείσει τη χώρα. Οι αριθμοί ωστόσο, είναι αμείλικτοι και η ζοφερή πραγματικότητα της πανδημίας δεν αλλάζει. Τα κρούσματα που ανακοίνωσε χθες (1/11) ο ΕΟΔΥ είναι το απόλυτο ρεκόρ κατά τη διάρκεια της πανδημίας, το οποίο κατά τα φαινόμενα, πολύ σύντομα, ακόμα και σήμερα, αναμένεται να καταρριφθεί. Οι 5.449 νέες μολύνσεις της 1ης Νοέμβρη, σήμερα Τρίτη ενδέχεται να αγγίξουν ή ακόμα και να ξεπεράσουν τις 6.000.

Στο Μαξίμου έχει ηχήσει ο συναγερμός και προεξάρχοντος Μητσοτάκη, ζητείται λύση στη σημερινή συνάντηση. Το οριζόντιο lockdown αποκλείεται στην παρούσα φάση, ωστόσο, «κάτι πρέπει να γίνει». Γι αυτό και ο πρωθυπουργός με τους καθ’ ύλην αρμοδίους συνεδριάζουν για να «κλειδώσουν» οι αποφάσεις για τα νέα μέτρα που θα ληφθούν για να αναχαιτιστεί η έξαρση της πανδημίας. Σύμφωνα με όσα διαρρέονται τις τελευταίες ώρες, οι ειδικοί εισηγούνται την αυστηροποίηση των μέτρων σε μεικτούς χώρους διασκέδασης, κατά προτεραιότητα στις «κόκκινες» περιοχές. Επίσης επί τάπητος έχει τεθεί η αύξηση του αριθμού των rapid test που θα πρέπει να κάνουν οι ανεμβολίαστοι με δικά τους έξοδα κάθε εβδομάδα.

Σε ό,τι αφορά στους ελέγχους, δεδομένη είναι η αυστηροποίησή τους το επόμενο διάστημα προκειμένου να διαπιστωθεί κατά πόσο τηρούνται οι υγειονομικοί κανόνες και κατά πόσο οι καταστηματάρχες προχωρούν σε επιβεβαίωση της ταυτοπροσωπίας στους εμβολιασμένους. Για τους ανοιχτούς χώρους στους οποίους βρίσκονται και ανεμβολίαστοι οι έλεγχοι θα επικεντρωθούν στο εάν όντως πρόκειται για ενδεδειγμένους χώρους ή για μεσοβέζικες λύσεις που ευνοούν τη μετάδοση του ιού.

Δημοσκόπηση που ανατρέπει τα πάντα: Το χειρότερο σενάριο για τη Νέα Δημοκρατία!
Δημοσκόπηση που ανατρέπει τα πάντα: Το χειρότερο σενάριο για τη Νέα Δημοκρατία! 2.652 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.