ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Μπάσκετ

Τέλος ο Μπερτομέου με απόφαση των μετόχων!

Με απόφαση των μετόχων (6-5), ο Τζόρντι Μπερτομέου αποτελεί παρελθόν από την Ευρωλίγκα. Παγώνουν και οι πειθαρχικές διώξεις κατά μετόχων.

Τέλος ο Μπερτομέου με απόφαση των μετόχων!

Μεγάλη νίκη για τον Παναθηναϊκό είναι η σημερινή, μιας και υπέφερε όσο λίγοι από τον Τζόρντι Μπερτομέου.

Με απόφαση των μετόχων της Ευρωλίγκας (ψήφοι 6-5), ο Μπερτομέου θα αποτελέσει και επίσημα παρελθόν από τον προεδρικό θώκο της λίγκας στις 30/06/22.

Οι υπόλοιπες ομάδες άργησαν, επωφελήθηκαν αλλά συντάχθηκαν στο τέλος με τις θέσεις που εξέφραζε διαχρονικά και μόνη της η «πράσινη» ΚΑΕ και αντιλαμβανόμενοι άπαντες ότι το κοινό συμφέρον ενώνει, έστειλαν στην έξοδο τον Μπερτομέου.

Χτύπημα Γιαννακόπουλου με Ναν!
Χτύπημα Γιαννακόπουλου με Ναν! 47.479 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Παράλληλα, σε μια ακόμα μεγάλης σημασίας κοινή διαπίστωση, οι μέτοχοι αποδέχθηκαν ότι το κυνηγητό του Μπερτομέου με προσωπικές-εκδικητικές κινήσεις δε μπορεί να συνεχιστεί κι έτσι με απόφαση της πλειοψηφίας παύονται οι πειθαρχικές διώξεις κατά ομάδων και προσώπων.

Αυτό πρακτικά σημαίνει  ότι οι διώξεις που έχουν γίνει κατά του Παναθηναϊκού και του Δημήτρη Γιαννακόπουλων δεν υφίσταται πλέον.

Είναι δεδομένο ότι ο Παναθηναϊκός και ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος σήκωσαν το λάβαρο της επανάστασης κατά του Τζόρντι Μπερτομέου όταν όλοι οι άλλοι τους έβγαζαν… τρελούς.

Μεγάλη δικαίωση λοιπόν.

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.