ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Panathinaikos Stars

Blog – Μαρτσάκης: «Ήρθε η ώρα να επιστρέψουμε στα παρκέ – Σας θέλουμε δίπλα μας»

Ο Χρήστος Μαρτσάκης μέσα από το προσωπικό του blog στο Panathinaikos24.gr, γράφει για την επιστροφή του τμήματος μπάσκετ με αμαξίδιο στη δράση και καλεί τον κόσμο του Παναθηναϊκού να ενισχύσει την ομάδα στο γήπεδο.

Blog - Μαρτσάκης: «Ήρθε η ώρα να επιστρέψουμε στα παρκέ - Σας θέλουμε δίπλα μας»

«Καλησπέρα, φίλοι μου!

Μετά από πάρα πολύ καιρό επιτέλους ξεκινάνε οι αγωνιστικές μας υποχρεώσεις με αντίπαλο το Ηράκλειο στις 06/11 ώρα 17:00 στο κλειστό γήπεδο του Μετς.

Εύχομαι στην οικογένεια του Παναθηναϊκού ΑΜΕΑ που διαρκώς μεγαλώνει, προσπαθεί, δημιουργεί και πρωταγωνιστεί καλή σεζόν με υγεία και επίτευξη προσωπικών και ομαδικών στόχων και σε όλα τα τμήματα του Συλλόγου μας, διακρίσεις, νίκες και τίτλους!

Ο χρόνος που πέρασε ήταν πολύ δύσκολος, καθώς η πανδημία του κορωνοϊού μας κράτησε μακριά από τα γήπεδα.

Τώρα όμως, ήρθε η ώρα να επιστρέψουμε ξανά στο παρκέ με δύναμη, φιλοδοξίες και όνειρα για το μέλλον. Η στήριξη σας θα είναι ακόμη πιο σημαντική φέτος.

Σας περιμένουμε στο γήπεδο. Τα ξαναλέμε σύντομα, Χρήστος»!

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ