ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ερασιτέχνης

Παναθηναϊκός: Σύλλογος μεγάλος με Ρωμαίου!

Τη μεταγραφή της Κωνσταντίνας Ρωμαίου που ενισχύσει το τμήμα στίβου του Παναθηναϊκού, ανακοίνωσε και επίσημα ο Ερασιτέχνης.

Παναθηναϊκός: Σύλλογος μεγάλος με Ρωμαίου!

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

«Ο Παναθηναϊκός Αθλητικός Όμιλος ανακοινώνει την έναρξη της συνεργασίας του με την Κωνσταντίνα Ρωμαίου για το τμήμα στίβου για τη νέα αγωνιστική σεζόν.

Σε μια ακόμα δυνατή μεταγραφική κίνησε προχώρησε ο Παναθηναϊκός καθώς ενέταξε στο έμψυχο δυναμικό του την άλτρια μήκους και τριπλούν Κωνσταντίνα Ρωμαίου.

Η 24χρονη αθλήτρια από την Κέρκυρα είναι μια από τις ελπίδες της χώρας στα άλματα και επέλεξε να ντυθεί στα πράσινα, χάρη και στη συνδρομή της Καμπάνιας «Σύλλογος πιο μεγάλος» που έβαλε τα χρήματα της μεταγραφής της. Ήταν αθλήτρια του Κερκυραϊκού Γ.Σ. και το 2015 πήρε υποτροφία από το Kansas State University.

Αναβολή ανακοίνωσε ο Ερασιτέχνης Παναθηναϊκός
Αναβολή ανακοίνωσε ο Ερασιτέχνης Παναθηναϊκός 3.650 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Σημαντικότερη έως τώρα διάκριση της αθλητικής της σταδιοδρομίας είναι η 2η θέση που κατέκτησε στο παγκόσμιο πρωτάθλημα Κ20 στο Μπιντιγκόζ της Πολωνίας το 2016, στο τριπλούν, με άλμα στα 13.55μ. Σε ότι αφορά το ατομικό της ρεκόρ στο μήκος είναι το 5,18μ».

Σε δήλωση της στο www.pao1908.com η Ρωμαίου τόνισε: «Είμαι πολύ χαρούμενη που ανήκω και πλέον θα αγωνίζομαι με τον Παναθηναϊκό. Με την επιστροφή μου στην Ελλάδα ήθελα μια καινούργια αρχή και πιστεύω αυτή η ομάδα θα με βοηθήσει να την κάνω».

loading...