ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Μπάσκετ

Μέικον: «Το ματς στο Βελιγράδι είναι must win για εμάς»

Πως χαρακτήρισε την αναμέτρηση κόντρα στον Ερυθρό Αστέρα ο Ντάριλ Μέικον και τι πρέπει να προσέξει ο Παναθηναϊκός για να φύγει νικητής από το Βελιγράδι.

Μέικον: «Το ματς στο Βελιγράδι είναι must win για εμάς»

Ο Αμερικανός γκαρντ, μιλώντας για τον αγώνα του Βελιγραδίου κατέστησε σαφές πως ο Παναθηναϊκός θα πρέπει παίξει γερή και αποτελεσματική άμυνα, ώστε να φύγει νικητής, ενώ επεσήμανε πως θα πρέπει όλοι στην ομάδα να δείξουν ικανότητα, κάτι που δεν το έχουν κάνει ως τώρα στα εκτός έδρας.

Αναλυτικά όσα δήλωσε ο Ντάριλ Μέικον ενόψει του αγώνα στο Βελιγράδι:

Για το παιχνίδι με τον Ερυθρό Αστέρα: «Είναι ένα ματς στο οποίο πρέπει να παρουσιάσουμε βελτίωση. Μέχρι τώρα δεν έχουμε κερδίσει κάποιο παιχνίδι εκτός έδρας και προφανώς είναι ένα must win ματς για εμάς. Θα πρέπει να πάμε εκεί για να παίξουμε το καλύτερό μας παιχνίδι, να είμαστε μαζί, να παίξουμε σκληρά και να βγάλουμε ενέργεια, που αποτελεί ένα στοιχείο το οποίο πρέπει να έχουμε ειδικά στα εκτός έδρας ματς».

Για το αν η άμυνα αποτελεί «κλειδί» για τον αγώνα: «Και η άμυνα και η ενέργεια και η αποτελεσματικότητα στην εκτέλεση είναι σημαντικά στοιχεία. Αυτό φάνηκε και στα ματς που κερδίσαμε μέχρι τώρα. Ήμασταν αποτελεσματικοί στους τομείς που σας ανέφερα νωρίτερα και αυτό θα πρέπει να κάνουμε και απέναντι στον Ερυθρό Αστέρα».

«Κρούση» της Μακάμπι στη Euroleague για τα ματς του Βελιγραδίου – Τι ζητούν οι Ισραηλινοί!
«Κρούση» της Μακάμπι στη Euroleague για τα ματς του Βελιγραδίου – Τι ζητούν οι Ισραηλινοί! 19.769 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Για τη σημασία του ελέγχου του ρυθμού: «Σαφώς και ο έλεγχος του ρυθμού είναι εξίσου σημαντικός ειδικά στα εκτός έδρας παιχνίδια. Δεν μπορείς να παίξεις σε υψηλό ρυθμό απέναντι σε μια ομάδα που θέλει να παίξει σε υψηλό ρυθμό, ειδικά στην έδρα της. Αυτό που έχουμε να κάνουμε είναι να ελέγξουμε το παιχνίδι διότι θα υπάρχουν σκαμπανεβάσματα τα οποία δεν θα πρέπει να μας επηρεάσουν».

Για τον Νέιτ Ουόλτερς: «Θα τον αντιμετωπίσουμε βάσει του πλάνου που θα έχουμε ως ομάδα. Προσωπικά ποτέ δεν υπερεκτιμώ ούτε υποτιμώ κάποιον αντίπαλο. Αν ακολουθήσουμε σωστά το πλάνο μας ως ομάδα όλα θα πάνε καλά».

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.