ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ποδόσφαιρο

Βιτάλ: «Να κερδίσω τίτλους με τον Παναθηναϊκό – Θα δούμε τι θα γίνει το καλοκαίρι»

Ο Ματέους Βιτάλ μίλησε για τις πρώτες του εμπειρίες στην Ελλάδα.

Βιτάλ: «Να κερδίσω τίτλους με τον Παναθηναϊκό - Θα δούμε τι θα γίνει το καλοκαίρι»

Έχει πραγματοποιήσει ορισμένες πολύ καλές εμφανίσεις και έχει ξεσηκώσει ουκ ολίγες φορές τον κόσμο της ομάδας στη Λεωφόρο.

Σε δηλώσεις του λοιπόν σε Μέσο της πατρίδας του αναφέρθηκε στο τριφύλλι αλλά και στο τι θα γίνει μετά το καλοκαίρι, όταν και τελειώνει ο δανεισμός του από την Κορίνθιανς.

Χαρακτηριστικά ανέφερε:

«Πρώτος μου στόχος είναι να κάνω μία καλή δουλειά στην Ελλάδα με τον Παναθηναϊκό. Είμαι καλά, όλα πάνε καλά, ο Παναθηναϊκός είναι μία πολύ μεγάλη ομάδα, στο τελευταίο ματς ο κόσμος με στήριξε πάρα πολύ, αλλά το αποτέλεσμα δεν ήταν καλό για μας.

Τρελός, κακό παιδί, αλλά παικταράς: Ο killer- γκολτζής που ήταν ο μεγαλύτερος καημός του καπετάνιου
Τρελός, κακό παιδί, αλλά παικταράς: Ο killer- γκολτζής που ήταν ο μεγαλύτερος καημός του καπετάνιου 97.359 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Εγώ θέλω να κάνω ότι μπορώ για να πάρει τίτλους η ομάδα και να παίξει στην Ευρώπη. Να εξελιχτώ προσωπικά και επαγγελματικά σε όλα τα επίπεδα. Το ερχόμενο καλοκαίρι θα δούμε. Ο Παναθηναϊκός ξέρει τη ρήτρα αν θέλει να με αγοράσει. Αν γυρίσω στην Κορίνθιανς, πάλι δεν θα έχω κανένα πρόβλημα. Τους ξέρω και με ξέρουν».

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.