ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Μπάσκετ

Ανακοίνωσε νέα χορηγική συνεργασία η ΚΑΕ Παναθηναϊκός

Η ΚΑΕ Παναθηναϊκός ανακοίνωσε την έναρξη της χορηγικής συνεργασίας της με την Coffehouse.

Ανακοίνωσε νέα χορηγική συνεργασία η ΚΑΕ Παναθηναϊκός

Αναλυτικά η ανακοίνωση της «πράσινης» ΚΑΕ:

«Η ΚΑΕ Παναθηναϊκός ΟΠΑΠ ανακοινώνει με ιδιαίτερη χαρά, την έναρξη της συνεργασίας της με την αλυσίδα καφέ COFFEEHOUSE, που θα είναι επίσημος υποστηρικτής της ομάδας μας τη σεζόν 2021-2022.

Η COFFEEHOUSE είναι μια “πράσινη” αλυσίδα με οικολογικές ευαισθησίες και δίνει την αντίστοιχη έμφαση στο σχεδιασμό των καταστημάτων, καθώς και στα προσφερόμενα προϊόντα της. Ιδρύθηκε το 2012 και είναι από τους πρώτους εκπρόσωπους του 5ου κύματος καφέ παγκοσμίως.

Στην 10χρονη παρουσία της με 18 καταστήματα, εκ των οποίων 3 στην Αθήνα (βόρεια προάστια), προσφέρει υψηλής ποιότητας καφέ και σνακ, που την έχουν καθιερώσει ως μια από τις κορυφαίες του είδους.

Δήλωση «τρέλα» από τον Ναν: «Γι’ αυτό ήρθα στον Παναθηναϊκό» (vid)
Δήλωση «τρέλα» από τον Ναν: «Γι’ αυτό ήρθα στον Παναθηναϊκό» (vid) 4.589 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Το 2021 ξεχώρισε ανάμεσα στις κορυφαίες αλυσίδες, κερδίζοντας το βραβείο MOST INNOVATIVE CONCEPT στα FRANCHISE AWARDS, επιβεβαιώνοντας πως διαθέτει ένα καινοτόμο και ολοκληρωμένο σύστημα franchise, το οποίο προσαρμόζεται στις ανάγκες του κάθε συνεργάτη ξεχωριστά. Πρόκειται για ένα κερδοφόρο επιχειρηματικό μοντέλο, με χαμηλό κόστος επένδυσης μέσα από το οποίο μπορεί να γίνει απόσβεση σε σύντομο χρονικό διάστημα. Η εταιρία έχει ήδη ξεκινήσει την ανάπτυξη της μέσω franchise στην Ελλάδα και συγκεκριμένα στην ευρύτερη περιοχή της Αττικής.

Η COFFEEHOUSE για όλους τους αγώνες Euroleague και Ελληνικού Πρωταθλήματος, θα προσφέρει την ευκαιρία σε αθλητές, μέλη και επίτιμους καλεσμένους της ένδοξης ομάδας του Παναθηναϊκού ΟΠΑΠ, να απολαμβάνουν το αποκλειστικό της χαρμάνι, αλλά και τους εκλεκτούς μονοποικιλιακούς καφέδες, από το pop-up café της που βρίσκεται στο VIP Lounge του Altion Arena/ΟΑΚΑ.

Ο Παναθηναϊκός ΟΠΑΠ είναι από τις μεγαλύτερες και ιστορικότερες ομάδες του ευρωπαϊκού μπάσκετ αλλά και πολυνίκης του ελληνικού πρωταθλήματος και καμιά άλλη ομάδα δεν θα ταίριαζε περισσότερο με το motto της COFFEEHOUSE που είναι #FuelForChampions».

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.

loading...