ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Επικαιρότητα

Εκτακτο: Στη δημοσιότητα οι τοξικολογικές εξετάσεις του Mad Clip – Πόσο αλκοόλ είχε στο αίμα του την ώρα του τροχαίου

Βγήκαν τα αποτελέσματα από τις τοξικολογικές εξετάσεις στον αδικοχαμένο τράπερ Mad Clip - Πάνω από τα όρια το ποσοστό αλκοόλ που βρέθηκε στο αίμα του, όχι όμως ικανό για να θεωρηθεί μεθυσμένος τη στιγμή του τροχαίου.

Εκτακτο: Στη δημοσιότητα οι τοξικολογικές εξετάσεις του Mad Clip - Πόσο αλκοόλ είχε στο αίμα του την ώρα του τροχαίου

Στη δημοσιότητα δόθηκε το πόρισμα από τις τοξικολογικές εξετάσεις που έγιναν στον αδικοχαμένο μουσικό Mad Clip, ο οποίος έχασε τη ζωή του σε σοβαρό τροχαίο τα ξημερώματα της Πέμπτης 2 Σεπτεμβρίου. Σύμφωνα με τα αποτελέσματα, στο αίμα του Mad Clip βρέθηκε ποσότητα αλκοόλ πάνω από τα όρια, αλλά όχι ικανή για να θεωρηθεί μεθυσμένος. Συγκεκριμένα, όπως μετέδωσε το Mega, το ποσοστό αλκοόλ που βρέθηκε στο αίμα του τράπερ είναι 0,9 με όριο το 0,5.

Ο δημοφιλής τράπερ έχασε τη ζωή του σε τροχαίο στη Βουλιαγμένη, όταν η Porsche που οδηγούσε ξέφυγε από την πορεία του, προσέκρουσε με σφοδρότητα διαδοχικά σε κολόνα και στη συνέχεια σε δένδρο και κόπηκε στη μέση οδηγώντας τον ακαριαία στον θάνατο. Πριν μπει στο αυτοκίνητο, όπως φαίνεται από τις τοξικολογικές εξετάσεις, φαίνεται να είχε πιει περίπου τρία ποτά.

Πρώτη δημοσκόπηση: Διέλυσε τα κοντέρ ο Αυτιάς…
Πρώτη δημοσκόπηση: Διέλυσε τα κοντέρ ο Αυτιάς… 11.562 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

«Καθαρός» από άλλες ουσίες

Παράλληλα τα αποτελέσματα των τοξικολογικών εξετάσεων έδειξαν ότι ο Mad Clip τη βραδιά του τροχαίου δυστυχήματος ήταν «καθαρός», καθώς πέρα από το αλκοόλ δεν εντοπίστηκαν στο αίμα του άλλες ουσίες. Όπως επισημάνθηκε στο ρεπορτάζ του Mega, η ποσότητα αλκοόλ που βρέθηκε στον τράπερ ήταν πάνω από το όριο, ωστόσο δεν είναι μια ποσότητα που θα τον έκανε να οδηγεί ανεξέλεγκτα, δεν ήταν δηλαδή μεθυσμένος.

Πηγή: reader.gr

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.