ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Επικαιρότητα

Κατέρρευσε η ψευδοροφή σε σχολική αίθουσα γεμάτη μαθητές (vid)

Δείτε το βίντεο.

Κατέρρευσε η ψευδοροφή σε σχολική αίθουσα γεμάτη μαθητές (vid)

πό θαύμα γλίτωσαν οι 20 μαθητές του δευτέρου τμήματος της ΣΤ Τάξης του 4ου δημοτικού σχολείου στην Πυλαία Θεσσαλονίκης. Σύμφωνα με πληροφορίες του thestival, σήμερα το πρωί κατέρρευσε όλη η ψευδοροφή της σχολικής αίθουσας στην οποία στεγάζεται το συγκεκριμένο τμήμα.

Την ώρα που συνέβη το περιστατικό, τα παιδιά κανονικά είχαν μάθημα. Ωστόσο σήμερα τα τμήματα της ΣΤ τάξης του σχολείου επρόκειτο να πάνε εκδρομή. Λίγο πριν την αναχώρηση, η καθηγήτρια παρατήρησε μια περίεργη ρωγμή στην οροφή και ως εκ τούτου άφησε τα παιδιά να βγουν έξω 5 λεπτά νωρίτερα. Λίγες στιγμές αργότερα, όλη η ψευδοροφή έπεσε.

Image

Πρώτη δημοσκόπηση: Διέλυσε τα κοντέρ ο Αυτιάς…
Πρώτη δημοσκόπηση: Διέλυσε τα κοντέρ ο Αυτιάς… 10.697 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Πληροφορίες αναφέρουν πως στην οροφή εκτελέστηκαν το περασμένο καλοκαίρι εργασίες μόνωσης από ιδιωτικό συνεργείο. Πηγές από το δήμο Πυλαίας – Χορτιάτη αναφέρουν ότι ο δήμαρχος έδωσε αμέσως εντολή να διερευνηθούν οι ευθύνες του εργολάβου που πραγματοποίησε τις εργασίες μόνωσης στην συγκεκριμένη αίθουσα.

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.