ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Επικαιρότητα

Εκτός εκκλησίας παπάδες και πιστοί που δεν κάνουν εμβόλιο

Ανατροπή δεδομένων;

Δύο μητροπολίτες ανέλαβαν δράση για πείσουν όσους αρνούνται να κάνουν το εμβόλιο, ενώ η Ελλάδα ζει το 4ο κύμα πανδημίας από τον κορονοϊό και τα κρούσματα εμφανίζουν νέα «έκρηξη».

Μια ανάσα απ’ το θερμό επεισόδιο: Η άγρια μέρα που ο ελληνικός στρατός πήρε το ελεύθερο να ανοίξει πυρ πρώτος
Μια ανάσα απ’ το θερμό επεισόδιο: Η άγρια μέρα που ο ελληνικός στρατός πήρε το ελεύθερο να ανοίξει πυρ πρώτος 132.894 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Οι ιερείς που θα αρνηθούν και πάλι να κάνουν το εμβόλιο για τον κορονοϊό, θα τεθούν σε αργία και δεν θα παίρνουν τον μισθό τους, όπως αναφέρουν σε επιστολές τους, οι Μητροπολίτες Μυτιλήνης και Δωδώνης.

Ο Μητροπολίτης Δωδώνης Χρυσόστομος Ο Μητροπολίτης Δωδώνης Χρυσόστομος ανέφερε ότι οι ιερείς θα πρέπει να δώσουν το καλό παράδειγμα στους πιστούς. «Πρέπει να υπάρξει απαγορευτικό εισόδους στους ναούς, στους πιστούς που δεν έχουν κάνει το εμβόλιο, αλλά θα πρέπει να ξεκινήσουμε από τους παπάδες. Θα πρέπει με μια απόφαση, δυο γραμμών, να προβλέπεται ότι όποιος μισθοδοτείται καθ’ οιονδήποτε τρόπο από το κράτος θα είναι υποχρεωμένος να εμβολιαστεί. Εάν δεν το κάνει να του κόψουν τον μισθό».

Όπως είπε ο Μητροπολίτης Δωδώνης μιλώντας στο Πρώτο Πρόγραμμα της ΕΡΤ θα πρέπει να υποχρεωθούν να κάνουν το εμβόλιο «όλοι εκείνοι οι οποίοι ανοήτως διακηρύσσουν βλακώδεις διακηρύξεις». «Για να δούμε τότε, θα έρθει να του σταθεί εκείνος που τον παροτρύνει να κάνει αυτή την ανοησία, γιατί πρόκειται περί ανοησίας, όχι περί ανοσίας», είπε χαρακτηριστικά.

Πηγή: ethnos.gr

Επίδομα: Μπαίνουν άμεσα 210 ευρώ στους τραπεζικούς λογαριασμούς των δικαιούχων
Επίδομα: Μπαίνουν άμεσα 210 ευρώ στους τραπεζικούς λογαριασμούς των δικαιούχων 62.312 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

➡️ Γράψε το σχόλιο σου

loading...

HIGHLIGHTS

close