ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Επικαιρότητα

Κορωνοϊός: Ολοταχώς για νέο θλιβερό ρεκόρ σήμερα – Τεράστιο το νούμερο

Δύσκολα τα πράγματα.

Κορωνοϊός: Ολοταχώς για νέο θλιβερό ρεκόρ σήμερα - Τεράστιο το νούμερο

Όπως μετέδωσε ο ΣΚΑΙ, τα κρούσματα σήμερα αναμένεται να αγγίξουν τις 7.000. Υπενθυμίζεται ότι χθες είχαμε 6.150 κρούσματα κορωνοϊού και 6.700 είχαμε την Τρίτη 02/11.

Τέσσερις περιοχές της χώρας μπαίνουν στο κόκκινο (επίπεδο 4) του Επιδημιολογικού Χάρτη της χώρας για τον κορωνοϊό αυτή την εβδομάδα, σύμφωνα με πληροφορίες.

Πρόκειται για τη Δυτική Αττική, την Κοζάνη, τη Φθιώτιδα και τη Ροδόπη, οι οποίες μέχρι πρόσφατα ήταν στο πορτοκαλί (επίπεδο 3).

Πάνω από 8/10 έχεις γνώσεις: Αναγνωρίζεις 10 ήρωες της Επανάστασης του ’21 από μία μόνο εικόνα;
Πάνω από 8/10 έχεις γνώσεις: Αναγνωρίζεις 10 ήρωες της Επανάστασης του ’21 από μία μόνο εικόνα; 57.157 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Την ίδια στιγμή, αυτή την εβδομάδα αναμένεται για πρώτη φορά μετά από πολλούς μήνες, να εμφανιστούν περιοχές σε βαθύ κόκκινο που εντάσσονται στο επίπεδο 5.

Στο βαθύ κόκκινο (επίπεδο 5) αναμένεται να βρεθούν:

Θεσσαλονίκη Αρκαδία Αγιο Ορος Αχαΐα Λάρισα Μαγνησία Κιλκίς Ημαθία Πιερία Εβρος Πέλλα Ξάνθη Δράμα Μεσσηνία Σέρρες Τρίκαλα Καβάλα

Από το κίτρινο περνάνε στο πορτοκαλί το Ρέθυμνο, η Ηλεία και η Λακωνία. Επίπεδο ανεβαίνει και η Αρτα, η οποία από το πράσινο πηγαίνει στο κίτρινο (επίπεδο 2).

Συναγερμός λόγω θανάτων και νοσηλειών

Συναγερμός στις υγειονομικές αρχές έχει σημάνει για την Ημαθία και την Ξάνθη, όπου οι θάνατοι από τη λοίμωξη Covid-19 είναι εξαιρετικά αυξημένοι σε σχέση με άλλες περιοχές της χώρας που βρίσκονται στο βαθύ κόκκινο.

Την ίδια στιγμή, οι επιστήμονες στρέφουν το βλέμμα τους σε Πέλλα, Πιερία, Σέρρες, Κικλίς και Μεσσηνία, καθώς είναι οι περιοχές που καταγράφουν τον υψηλότερο ρυθμό αύξησης στις νοσηλείες ασθενών με κορωνοϊό.

Παρά το σχετικά χαμηλό επιδημιολογικό φορτίο, έντονη είναι η ανησυχία λόγω της χαμηλής εμβολιαστική κάλυψης στη Δυτική Αττική, τη Φλώρινα, Ηλεία, Ευρυτανία και Αχαΐα.

Στην Αττική

Στο πορτοκαλί παραμένουν ο κεντρικός, δυτικός και βόρειος τομέας Αθηνών, όπως και η Ανατολική Αττική και ο Πειραιάς.

Ο νέος Επιδημιολογικός Χάρτης αναμένεται να δημοσιευτεί το πρωί της Παρασκευής.

Πηγή: ethnos.gr

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.

loading...