ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Μπάσκετ

Βραδιά ντροπής στο Βελιγράδι – Αυτός δεν είναι Παναθηναϊκός

Ο κατήφορος δεν έχει τέλος! Ο Παναθηναϊκός ήταν απαράδεκτος και λίγος στο Βελιγράδι, έπαιξε... κάτι από μπάσκετ και γνώρισε ταπεινωτική ήττα 81-48 από τον Ερυθρό Αστέρα.

Βραδιά ντροπής στο Βελιγράδι - Αυτός δεν είναι Παναθηναϊκός

Ο κατήφορος δεν έχει τέλος! Ο Παναθηναϊκός ήταν απαράδεκτος και λίγος στο Βελιγράδι, έπαιξε… κάτι από μπάσκετ και γνώρισε ταπεινωτική ήττα 81-48 από τον Ερυθρό Αστέρα.

Το ματς

O Παναθηναϊκός ξεκίνησε παίρνοντας κεφάλι στο σκορ με 2-6, χάρη σε δυο καλάθια του Παπαγιάννη και ένα του Σαντ Ρος. Από εκεί και πέρα, όμως, οι πράσινοι μπλοκαρίστηκαν από νωρίς. Είδαν τον Γουόλτερς να κάνει εντυπωσιακά πράγματα και ο Ερυθρός Αστέρας με ένα σερί έκανε το σκορ 16-6 υπέρ του! Το τριφύλλι είχε πολύ κακά ποσοστά στην επίθεση και οι γηπεδούχοι το εκμεταλλεύονταν με αποτέλεσμα η διαφορά να ανοίγει. Το δεκάλεπτο τελείωσε με το σκορ να είναι 21-8.

Η κατάσταση ήταν ακόμα χειρότερη στο δεύτερο δεκάλεπτο. Ο Παναθηναϊκός ήταν κάκιστος και στις δυο πλευρές του παρκέ με αστοχία, χαλαρές άμυνες και παιδικά λάθη. Αυτό είχε ως αποτέλεσμα ο Ερυθρός Αστέρας να κάνει ό, τι θέλει στην αναμέτρηση και η διαφορά να εκτοξεύεται. Με τον Σαντ Ρος να βγάζει ενέργεια με συνεχόμενα καλάθια και κλεψίματα το ημίχρονο έληξε με σκορ 39-26. Στο πρώτο ημίχρονο ο Παναθηναϊκός είχε 1/10 τρίποντα και 13 λάθη.

Χτύπημα Γιαννακόπουλου με Ναν!
Χτύπημα Γιαννακόπουλου με Ναν! 36.085 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Tο τρίτο δεκάλεπτο ήταν κι αυτό εφιαλτικό. Το σκορ στα 4’ πριν από το τέλος της περιόδου ήταν 49-32.  Ο Παναθηναϊκός έπαιζε… κάτι από μπάσκετ στο Βελιγράδι. Λάθη, αστοχία, soft άμυνες.  Κι όλα αυτά απέναντι σε έναν αντίπαλο χαμηλής δυναμικότητας. Το δεκάλεπτο ολοκληρώθηκε με σκορ 57-36 και η ομάδα του Δημήτρη Πρίφτη ήταν αποκαρδιωτική.

Η κατάσταση ήταν μη αναστρέψιμη. Αυτό που βλέπαμε στο παρκέ πολύ απλά δεν ήταν… Παναθηναϊκός. Μια ομάδα σε αγωνιστική κατηφόρα που έγινε σάκος του μποξ στο Βελιγράδι. Η διαφορά όλο και μεγάλωνε σε μια βραδιά – ντροπή για το «τριφύλλι». Το τελικό σκορ ήταν 81-48 σε μια συντριβή για τους πράσινους που παρουσιάζονται ως φτωχός συγγενής στη φετινή Ευρωλίγκα.

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.

loading...