ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ερασιτέχνης

Παναθηναϊκός: Συνεχίζει στο «τριφύλλι» η Νίκα

Την παραμονή της Πηνελόπης Νίκα στις τάξεις του Παναθηναϊκού, ανακοίνωσε ο Ερασιτέχνης.

Παναθηναϊκός: Συνεχίζει στο «τριφύλλι» η Νίκα

Ο Παναθηναϊκός Αθλητικός Όμιλος ανακοινώνει την ανανέωση της συνεργασίας του με την Πηνελόπη Νίκα για το μοντέρνο πένταθλο για την αγωνιστική σεζόν 2021-2022.

Αναλυτικά η ανακοίνωση του Ερασιτέχνη Παναθηναϊκού:

«Ο Παναθηναϊκός Αθλητικός Όμιλος ανακοινώνει την ανανέωση της συνεργασίας του με την Πηνελόπη Νίκα για το μοντέρνο πένταθλο για την αγωνιστική σεζόν 2021-2022.

Για μια ακόμα χρονιά η Πηνελόπη Νίκα θα συνεχίσει να αγωνίζεται με το «τριφύλλι» και θα προσπαθήσει να έχει εκ νέου  σπουδαία αποτελέσματα. Η Νίκα είναι η πιο πετυχημένη αθλήτρια του Συλλόγου στο Μοντέρνο Πένταθλο έχοντας εμβληματικές επιτυχίες.

Ολικό rebuilding: Αλλάζουν και 4 ξένοι του Παναθηναϊκού
Ολικό rebuilding: Αλλάζουν και 4 ξένοι του Παναθηναϊκού 2.084 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Αναλυτικότερα ορισμένες από τις επιτυχίες της: Χρυσό μετάλλιο ομαδικό παγκόσμιο πρωτάθλημα laser run, Χρυσό μετάλλιο Πανευρωπαϊκό πρωτάθλημα Laser run και δύο φορές χάλκινο μετάλλιο στο παγκόσμιο πρωτάθλημα».

Σε δήλωση της στο www.pao1908.com η Νίκα ανέφερε: «Είμαι πολύ χαρούμενη που θα συνεχίσω για ακόμα μια χρονιά στον Παναθηναϊκό. Ευελπιστώ να πάω ακόμα καλύτερα σε ατομικό επίπεδο και αυτό να βοηθήσει να ανεβάσω τον Σύλλογο ακόμα περισσότερο σε βαθμολογία και τίτλους».

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.