ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Μπάσκετ

Χαραλαμπίδης: «Πήγαν όλα στραβά – Συγγνώμη για αυτή την εμφάνιση»

Τι πήγε λάθος και ο Παναθηναϊκός γνώρισε τη συντριβή στο Βελιγράδι από τον Ερυθρό Αστέρα, προσπάθησε να αποσαφηνίσει ο Κώστας Χαραλαμπίδης που ζήτησε συγγνώμη από τον κόσμο της ομάδας για την ντροπιαστική εικόνα.

Χαραλαμπίδης: «Πήγαν όλα στραβά - Συγγνώμη για αυτή την εμφάνιση»

Ο Κώστας Χαραλαμπίδης μιλώντας για το παιχνίδι του Παναθηναϊκού με τον Ερυθρό Αστέρα, ζήτησε συγγνώμη για το πρόσωπο που παρουσίασε η ομάδα του, ενώ ο βοηθός του Δημήτρη Πρίφτη υπογράμμισε πως άπαντες στην ομάδα πρέπει να κάνουν μία ενδοσκόπηση.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του βοηθού προπονητή του «τριφυλλιού» στη NOVA:

Για το αποτέλεσμα: «Είναι δύσκολο βράδυ, αν μιλήσουμε για τακτική θα χάσουμε όλο το νόημα. Θέλω να ζητήσω συγγνώμη γι’ αυτή την εμφάνιση. Να κάνουμε μια ενδοσκόπηση να δούμε που βρισκόμαστε και που πρέπει να πάμε. Αν μείνουμε στο τακτικό κομμάτι θα χάσουμε την αίσθηση. Ο Ερυθρός πάλεψε αμυντικά εμείς όχι».

Για την έλλειψη ενέργειας: «Είναι όλα μαζί. Υπήρχε έλλειψη συγκέντρωσης και σκέψης. Συντρέχουν πολλά, πήγαν όλα στραβά».

ΣΟΚ για Μακάμπι πριν το ΟΑΚΑ!
ΣΟΚ για Μακάμπι πριν το ΟΑΚΑ! 220.117 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Για τη συνέχεια: «Αυτή η εικόνα δεν αρμόζει σ’ αυτή την ομάδα και την ιστορία. Πρέπει ταπεινά να σηκώσουμε κεφάλι. Έχει να κάνει με το αγωνιστικό με στάσεις και συμπεριφορές. Πρέπει να συνεχίσουμε».

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.