ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΣΤΟΙΧΗΜΑ

Στοίχημα: Αμυντικό “τείχος” στην Πορτογαλία

Η στοιχηματική πρόταση της ημέρας από το Betarades.gr!

Στοίχημα: Αμυντικό

Μεγάλο ενδιαφέρον παρουσιάζει το κουπόνι της Παρασκευής (05/11), δίνοντας μια γεύση από το πλούσιο Σαββατοκύριακο που θα ακολουθήσει. Το Betarades.gr έχει εντοπίσει την επιλογή της ημέρας που ξεχωρίζει και έρχεται από την ανώτερη κατηγορία της Πορτογαλίας. Μην ξεχνάτε ότι ολα τα ματς της ημέρας τα βρίσκετε στην betshop με πλήθος αγορών. 

Στις 21:00, η Ζιλ Βισέντε υποδέχεται την Αρούκα στο πλαίσιο της 11ης αγωνιστικής της Πριμέιρα Λίγκα.

Από σημαντική αλλά και τυχερή, με βάση την εικόνα του αγώνα, εκτός έδρας νίκη (1-2) επί της Μαρίτιμο προέρχεται η Ζιλ Βισέντε. Το παράδοξο είναι ότι δεν τα πάει καθόλου καλά στο γήπεδό της, όπου έχει ηττηθεί στους τρεις από τους τέσσερις εντός έδρας αγώνες της. Η Αρούκα δείχνει να βρίσκει τα πατήματά της, μετα από συνεχόμενες ήττες και τον αποκλεισμό από το κύπελλο Πορτογαλίας. Κατάφερε να προσθέσει στην βαθμολογική της συγκομιδή τέσσερις πόντους στα δύο τελευταία παιχνίδια της, χωρίς πάντως να έχει απομακρυνθεί πολύ (+2) από την επικίνδυνη ζώνη. Ο αμυντικός Πίτε θα εκτίσει τη τιμωρία του. Οι φιλοξενούμενοι είναι μαχητική ομάδα, δεν έχουν δεχτεί γκολ στα δύο τελευταία ματς και δεν θα έχει εύκολο έργο η Ζιλ Βισέντε.

Δείτε τη σημερινή πρόταση στα Προγνωστικά Πορτογαλίας μαζί με τα υπόλοιπα σημεία της Παρασκευής!

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.