ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ποδόσφαιρο

Παναθηναϊκός: Με Βέλεθ κόντρα στον ΠΑΟΚ – Νοκ αουτ ο Πούγγουρας

Ο Φραν Βέλεθ θα βρίσκεται στην διάθεση του Ιβάν Γιοβάνοβιτς για το ντέρμπι της Κυριακής κόντρα στον ΠΑΟΚ, σε αντίθεση με τον Αχιλλέα Πούγγουρα που τέθηκε νοκ άουτ.

Παναθηναϊκός: Με Βέλεθ κόντρα στον ΠΑΟΚ - Νοκ αουτ ο Πούγγουρας

Ο Ισπανός στόπερ θα είναι όπως όλα δείχνουν στη διάθεση του Ιβάν Γιοβάνοβιτς για το ντέρμπι της Κυριακής κόντρα στον ΠΑΟΚ, παρά το γεγονός πως στις τελευταίες προπονήσεις δεν έχει ανεβάσει ρυθμούς.

Στην τελευταία προπόνηση που θα διεξαχθεί αύριο Σάββατο, ο Φραν Βέλεθ θα μπει κανονικά με την υπόλοιπη ομάδα και αναμένεται να βρίσκεται στην αποστολή της ομάδας για το ντέρμπι.

Σε αντίθεση με τον Ισπανό, ο Αχιλλέας Πούγγουρας δεν θα συμμετάσχει στην αναμέτρηση κόντρα στην πρώην ομάδα του, καθώς δεν συμμετείχε στη σημερινή προπόνηση, λόγω ενοχλήσεων στην ποδοκνημική από ένα χτύπημα που δέχθηκε.

Αποκλειστικό: Τι λέει ο διαιτητής του ΑΕΚ-Παναθηναϊκός για το πέναλτι στον Κώτσιρα
Αποκλειστικό: Τι λέει ο διαιτητής του ΑΕΚ-Παναθηναϊκός για το πέναλτι στον Κώτσιρα 35.671 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Έτσι τα προβλήματα για το κέντρο της άμυνας δεν λένε να μειωθούν για τον Σέρβο τεχνικό, αφού διαθέσιμος και 100% έτοιμος για να αγωνιστεί είναι μόνο ο Κροάτης, Ζβόνιμιρ Σάρλια.

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.